חיבור אוזניות אפל בנוקיה C2 גרסה כשרה
-
תודה רבה!
ב"ה העניין הסתדר, והתברר שזה בעיה באוזניות עצמן.
(ולמי שהסתבך ג"כ באיירפודס של 'אפל' בחיבור לפלאפון: יש לסגור את מכסה הקופסא ובה שני האוזניות. להמתין 15 שניות, ואז לפתוח את המכסה ללחוץ על כפתור ההגדרה בגב הקופסא (כפתור לבן עגול, בקושי נראה) במשך 10 שניות. עד שמופיע אור לבן בנורית החיווי בין שני האוזניות.
ואז לבצע חיפוש אחר התקנים. ואז הוא ימצא אותו. -
@aiib אמר בחיבור אוזניות אפל בנוקיה C2 גרסה כשרה:
@חנהלה כי אני קניתי כמה וכמה אוזניות שהביקורות עליהם היו בסדר גמור [לא ברמה של אפל כמובן...] ובפועל אצלי זה לא היה משהו. אז חשבתי אולי הבעיה היא במכשיר שלי שאין לי בלוטוס דור 5 ושהמכשיר שלי לא תומך בכל מיני תקנים
לא חושבת שיש בעיה אצלי בפלאפון C2 עם ההתקנים, אני שומעת מעולה עם האוזניות שלי (ויכול להיות באמת כי הם אפל). מוזיקה וכדו' לא ניסיתי. אבל בשיחות זה מעולה.
-
@חנהלה אמר בחיבור אוזניות אפל בנוקיה C2 גרסה כשרה:
@aiib אמר בחיבור אוזניות אפל בנוקיה C2 גרסה כשרה:
@חנהלה כי אני קניתי כמה וכמה אוזניות שהביקורות עליהם היו בסדר גמור [לא ברמה של אפל כמובן...] ובפועל אצלי זה לא היה משהו. אז חשבתי אולי הבעיה היא במכשיר שלי שאין לי בלוטוס דור 5 ושהמכשיר שלי לא תומך בכל מיני תקנים
לא חושבת שיש בעיה אצלי בפלאפון C2 עם ההתקנים, אני שומעת מעולה עם האוזניות שלי (ויכול להיות באמת כי הם אפל). מוזיקה וכדו' לא ניסיתי. אבל בשיחות זה מעולה.
איזה מכשירם כשרים מתחברים בצורה טובה לאוזניות איירפודס? כי אני מבין שברוב המכשירים הכשרים זה לא עובד בצורה תקינה