תקלה ביצירת נקודה חמה ניידת
-
ודבר שני - בקשר לבעיה - מה שאני כותב זה כמה דברים (ואני מדבר מהיכרות עם הנושא, גם לי יש מודם סלולרי פנימי ונקודה חמה ונטפרי ובעיות וכו'):
א' יכול להיות שפשוט זה מפסיק לעבוד ופתאום חוזר, זה קורה לא יודע למה באמת. זה בטח בגלל כל החוסר תאימות של וינדוס לסלולרי. הם לא באמת בנויים טוב לסלולרי.
ב' כמעט בטוח שעשית משהו בלי לזכור. התקנת וייפרי\הסרת\שינית את ההתקנה או שנדפקה ההתקנה שלה איכשהו. או ששונתה התכנת שליטה במודם הסלולרי (מותקנת אצלך בכלל? skylight). או ששונו הגדרות בהגדרות policies או ברגיסטרי שמשפיעות על הרשת.בנוגע לדרייבר - 100 אחוז שיש שם דרייבר עבורך, אולי זה השקעה לחפש - אבל אתה יכול להיות בטוח שיש.
-
@chv אמר בתקלה ביצירת נקודה חמה ניידת:
ודבר שני - בקשר לבעיה - מה שאני כותב זה כמה דברים (ואני מדבר מהיכרות עם הנושא, גם לי יש מודם סלולרי פנימי ונקודה חמה ונטפרי ובעיות וכו'):
א' יכול להיות שפשוט זה מפסיק לעבוד ופתאום חוזר, זה קורה לא יודע למה באמת. זה בטח בגלל כל החוסר תאימות של וינדוס לסלולרי. הם לא באמת בנויים טוב לסלולרי.אבל עבד לי עד היום, אמנם עם חריקות, אבל עבד.
ב' כמעט בטוח שעשית משהו בלי לזכור.
התקנת וייפרי\הסרת\שינית את ההתקנה או שנדפקה ההתקנה שלה איכשהו. או ששונתה התכנת שליטה במודם הסלולרי (מותקנת אצלך בכלל? skylight). או ששונו הגדרות בהגדרות policies או ברגיסטרי שמשפיעות על הרשת.בטוח שהשתנו דברים, וזו השאלה מה, ואיך אני מחזיר.
בנוגע לדרייבר - 100 אחוז שיש שם דרייבר עבורך, אולי זה השקעה לחפש - אבל אתה יכול להיות בטוח שיש.
עשיתי שוב חיפוש שם, יש משהו אבל הם אומרים שהוא לא מתאים.
אני תיכף מוריד ומנסה בכל זאת. -
@זעירא כתוב מאחורי המחשב, או בביוס - service tag - בן כ-6 אותיות ומספרים
חשבתי שדל חברה מתקדמת ללנובו יש שירות שסורק את המחשב ואומר בדיוק איזה דרייברים חסרים
-
@קינג-קומפיוטר לנובו העתיקו את זה מדל...
-
@קינג-קומפיוטר לנובו העתיקו את זה מדל...
אז למה להסתבך שפשוט יסרוק
-
@קינג-קומפיוטר זה בדרך כלל לא מיועד לדרייברים מסובכים (כגון מודם סלולרי, שזה תסבוכת די מרגיזה בדרך כלל)
גם בלנובו זה מקיף בעיקר את הדרייברים הכלליים, כרטיס מסך מקלדת עכבר וכדו'