הלחמת החיבורים בנוקיה 208 כשר אורגינל כדי שיהיה אפשרות חיבור למחשב
-
גירדתי בפלאפון שלי את הדבק חם, והתגלה לי כמה נקודות זעירות בצבע כסף, מישהו יכול לעזור לי מה צריך לחבר למה, והאם צריך לזה קופסא זעריה (כמו שיש הרבה מסביב לזה), או שמספיק בהלחמה רגילה ??
אני אצרף תמונה.
-
@מוטי-ברנד תודה רבה, אבל הם זעירים מאוד.
אפשר לחבר אותם בלי מיקרוסקופ, או משהו בדומה ??
גם האם המלחם לא מדי גדול ואגרסיבי להלחים פריטים כל כך קטנים ?? -
@מוטי-ברנד
איך מחברים כזה דבר? -
גם האם המלחם לא מדי גדול ואגרסיבי להלחים פריטים כל כך קטנים ??@בעלזא אמר בהלחמת החיבורים בנוקיה 208 כשר אורגינל כדי שיהיה אפשרות חיבור למחשב:
גם האם המלחם לא מדי גדול ואגרסיבי להלחים פריטים כל כך קטנים ??
זה כבר תלוי רק במה יש לך
-
גם האם המלחם לא מדי גדול ואגרסיבי להלחים פריטים כל כך קטנים ?? -
גם האם המלחם לא מדי גדול ואגרסיבי להלחים פריטים כל כך קטנים ??@בעלזא ברוב המקרים גם חייבים בשביל זה משחת הלחמה כדי שיתפוס את הבדיל כי זה מגורד ויבש לגמרי
-
גירדתי בפלאפון שלי את הדבק חם, והתגלה לי כמה נקודות זעירות בצבע כסף, מישהו יכול לעזור לי מה צריך לחבר למה, והאם צריך לזה קופסא זעריה (כמו שיש הרבה מסביב לזה), או שמספיק בהלחמה רגילה ??
אני אצרף תמונה.
-
@בעלזא מציע לך, שאם החלטת לנסות לחבר את זה לבד, תגבה לפני זה את החומר שלך.
אתה בקלות יכול להרוס שם את המכשיר את אתה לא עושה טוב.
-
-
-
@שלמה-ווייס
אני ישמח שמישהו יעשה לי את זה בתשלום. -
@שלמה-ווייס
אני ישמח שמישהו יעשה לי את זה בתשלום.@אתגרים-בחינוך אם אתה מוכן לקחת סיכון אז ברצון או שתגבה את החומר מקודם ניתן ליצור איתי קשר ב electfix2632@gmail.com
-
@בעלזא ברוב המקרים גם חייבים בשביל זה משחת הלחמה כדי שיתפוס את הבדיל כי זה מגורד ויבש לגמרי
@שלמה-ווייס אמר בהלחמת החיבורים בנוקיה 208 כשר אורגינל כדי שיהיה אפשרות חיבור למחשב:
חייבים בשביל זה משחת הלחמה כדי שיתפוס את הבדיל כי זה מגורד ויבש לגמרי
תגיד למה לא מספיק משחת הלחמה של 100-150 מעלות וחתיכת חוט נחושת לג'מפור עצמו או הכל משחת הלחמה
ואז עם בלוואר לעבור על זה?! -
@שלמה-ווייס אמר בהלחמת החיבורים בנוקיה 208 כשר אורגינל כדי שיהיה אפשרות חיבור למחשב:
חייבים בשביל זה משחת הלחמה כדי שיתפוס את הבדיל כי זה מגורד ויבש לגמרי
תגיד למה לא מספיק משחת הלחמה של 100-150 מעלות וחתיכת חוט נחושת לג'מפור עצמו או הכל משחת הלחמה
ואז עם בלוואר לעבור על זה?!