פורמט פקטורי לא נפתח במחשב ישן
- 
@מנחם-ציון איך אני מוריד גירסה של 64 ביט? @בניה-עז אמר בפורמט פקטורי לא נפתח במחשב ישן: @מנחם-ציון איך אני מוריד גירסה של 64 ביט? הפוך אתה צריך של 32 
- 
@בניה-עז אמר בפורמט פקטורי לא נפתח במחשב ישן: @מנחם-ציון איך אני מוריד גירסה של 64 ביט? הפוך אתה צריך של 32 @מנחם-ציון אמר בפורמט פקטורי לא נפתח במחשב ישן: @בניה-עז אמר בפורמט פקטורי לא נפתח במחשב ישן: @מנחם-ציון איך אני מוריד גירסה של 64 ביט? הפוך אתה צריך של 32 חכה שניה אני מביא קישור לדריב 
- 
@בניה-עז אמר בפורמט פקטורי לא נפתח במחשב ישן: @מנחם-ציון איך אני מוריד גירסה של 64 ביט? הפוך אתה צריך של 32 @מנחם-ציון המחשב שיש לי עכשיו זה של 32 ונפתח לי אז כנראה אני צריך 64. לא? 
- 
@מנחם-ציון המחשב שיש לי עכשיו זה של 32 ונפתח לי אז כנראה אני צריך 64. לא? @בניה-עז אמר בפורמט פקטורי לא נפתח במחשב ישן: @מנחם-ציון המחשב שיש לי עכשיו זה של 32 ונפתח לי אז כנראה אני צריך 64. לא? לא מחשב של 64 פותח 32 32 לא פותח 64 
- 
@בניה-עז אמר בפורמט פקטורי לא נפתח במחשב ישן: @מנחם-ציון המחשב שיש לי עכשיו זה של 32 ונפתח לי אז כנראה אני צריך 64. לא? לא מחשב של 64 פותח 32 32 לא פותח 64 @מנחם-ציון  
 זה המחשב שיש לי עכשיו... ונפתח לי פה.
 בישיבה לא נפתח לי.
- 
@מנחם-ציון המחשב שיש לי עכשיו זה של 32 ונפתח לי אז כנראה אני צריך 64. לא? @בניה-עז אמר בפורמט פקטורי לא נפתח במחשב ישן: @מנחם-ציון המחשב שיש לי עכשיו זה של 32 ונפתח לי אז כנראה אני צריך 64. לא? לא יודע כנראה לא קשור 
- 
@מנחם-ציון לחלץ? 
- 
@מנחם-ציון לחלץ? 
- 
@מנחם-ציון חילצתי. 
 נראה מה יהיה בישיבה...
- 
 א אלישי העביר נושא זה מ-מחשבים וטכנולוגיה ב- א אלישי העביר נושא זה מ-מחשבים וטכנולוגיה ב-