למבינים במחשבים ניידים
-
@קטונתי אמר בלמבינים במחשבים ניידים:
@אמיר אמר בלמבינים במחשבים ניידים:
אכן השוק במצב קשה
כבר מתחילת הקורונה הזולים נחטפו ונשארו רק היקרים וכעת גם אותם הקפיצו ,אפילו הספקים של המחודשים I5 דור ראשון נמכר ב 1000
אבל אם אתם מעוניינים בשביל הפרופורציה
הבת שלי עושה עריכות וידאו אפטר פוטושופ ותיכנות
על נייד של DELL E7440 I7 דור 4
SSD 1TB
8GB
מוחובר למסך גדול 22"משהו כזה
https://www.biz-coupon.co.il/coupon.php?id=5001ואני בטוח שהוא הרבה יותר טוב מהרבה חדשים שתקני היום כמו LENOVO ו ASUS
המצועצעים עם לוח אם של טאבלטים ופלסטיקה חד פעמית .
וגם אם יציעו לך דגמי גיימר , לא הייתי ממליץ לצורך עבודה כזו ,יש מס' משווקים של מותגים מחודשים , במודיעין עלית וב"ב ובנתיבות .
יתכן שבמצב הנוכחי ובדחיפות למחשב כדאי לשקול משהו איכותי גם אם הוא לא מהדור האחרון .אני חולק עליך!
זה מחשב שיכולים לעשות בו גרפיקה אבל לא נח לעשות בו גרפיקה!
לעשות עריכת וידאו עם 8GB רם זה מגוחך.
זה מחשב מצויין לגרפיקה מינימאלית לא למי שהולך לעבוד עם זה!נכון, גם אני חושבת
@elazar אמר בלמבינים במחשבים ניידים:
@tamar כדאי לך להסתכל ב ksp יש להם מחירים מאוד טובים
אסתכל, תודה
-
אמנם אני לא בתחום הגרפיקה
אבל שמעתי מחסידים גדולים של מאק שכבר מזמן אין עדיפות למאק ,
ובטח לא עם חוסר התאימות לשאר העולם והקושי ברשיונות .אולי אולי לאלו שאוהבים את הסגירות של אפל והמראה היציב כמו באייפון .
אני אישית , אחרי ששרפתי ימים ולילות על פיצוחים ואיקטוב של מכשיר שהיה לי
כבר לא מסוגל לגעת וגם אז כל אייפד שהיה מגיע אליו הייתי יוצא מהכלים מרוב סירבול -
רק מלה אחת פיספסת "בשביל הפרופורציה "
לא באתי להציע כזו מערכת למי שהולכת לקנות מחשב לעסק של גרפיקה ,
באתי להעיר שלא להתלהב ממספרים כי הם לא משקפים כלום
ויש חדשים שמתפקדים הרבה פחות מישנים מהם .
ולכן סיכמתי גם , שבמצב הנוכחי עם הקפצת המחירים והמחסור בשוק ,
מי שמחפש משהו אמין , כדאי לו לשקול סדרה איכותית כמו latitude מדור קודם ולא איזה מפלצת גיימרים חדשה . -
@יהודה-12 אמר בלמבינים במחשבים ניידים:
נראה לי זה יהיה טוב.
נ. ב. מימי לא הייתי בארה"ב. פשוט קצת עסוק.לדגם הזה אין מצלמת רשת בעידן הסגר ופגישות בזום זה חיסרון,
לא רציני כי אפשר לקנות מצלמת רשת אבל די מרגיז@tamar אמר בלמבינים במחשבים ניידים:
ואין מסך 17.3 אינץ'?
עדיף לקחת מחשב 15 אינצ' ולחבר לו מסך גדול
-
@קינג-קומפיוטר זה ממילא לא משהו נייד בדרך כלל. גם ה 15.6 עם המטען שוקל מעל 3 ק"ג.
והמסך הגדול משמעותי למי שלא רוצה לחבר מסך נפרד. -
-
@tamar אמר בלמבינים במחשבים ניידים:
מה אומרים עליו?
https://ksp.co.il/?uin=109301
@יהודה-12זה השני שהבאתי ב 17.3, בעיני הוא מעולה.
-
מה אומרים עליו?
@יהודה-12רק בשביל הפרוטוקול, בשביל עריכה גרפית מחשב נייד לא לכתחילה בכלל ויש להעדיף נייח בכל פרמטר, אבל כשצריך נייד לא יעזור שום יתרון של נייח.
כאשר נאלצים ללכת על מחשב נייד לעריכה גרפית, הפיתרון היחיד שבאמת יעבוד הוא מחשב גיימינג על כל חסרונותיו (מראה מצועצע וצבעוני ולא סולידי לרוב, משקל כבד, וסוללה קצרה (בעת עבודה, כנגזר ישיר של המשאבים הכבדים שבשימוש ), בכל מקרה זה עדיף עשרת מונים על כל מחשב נייד רגיל שלעבודה גרפית קבועה פשוט יהיה סיוט מתמשך (נכון שרובם יעבדו אבל לעבודה קבועה זה כמעט בלתי אפשרי).
רק שימי לב מחשב גיימינג 17 שוקל 3 קילו ומעלה (לא כולל מטען), לא יודע כמה נייד אפשר לקרוא לזה.
לגבי דגמים ספציפיים - למרות המחסור הכבד בארץ דווקא מהם נשארו כמה וכמה, לדוגמא סדרת הליגיון המצוינת של לנובו שהביא @יהודה-12 , אם תרצי יש עוד כמה דגמים מצוינים.
(אני מוכרח לסייג ולציין שיש כמה דגמים של מחשבים עם מפרטים דומים שאינם גיימינג - עם מראה סולידי ומשקל סביר אבל מחירם משאיר אותם ליחידי סגולה)
עד כאן דברי בנושא מחשב נייד לעריכה גרפית. -
@בנצי-20 אמר בלמבינים במחשבים ניידים:
מה אומרים עליו?
@יהודה-12רק בשביל הפרוטוקול, בשביל עריכה גרפית מחשב נייד לא לכתחילה בכלל ויש להעדיף נייח בכל פרמטר, אבל כשצריך נייד לא יעזור שום יתרון של נייח.
כאשר נאלצים ללכת על מחשב נייד לעריכה גרפית, הפיתרון היחיד שבאמת יעבוד הוא מחשב גיימינג על כל חסרונותיו (מראה מצועצע וצבעוני ולא סולידי לרוב, משקל כבד, וסוללה קצרה (בעת עבודה, כנגזר ישיר של המשאבים הכבדים שבשימוש ), בכל מקרה זה עדיף עשרת מונים על כל מחשב נייד רגיל שלעבודה גרפית קבועה פשוט יהיה סיוט מתמשך (נכון שרובם יעבדו אבל לעבודה קבועה זה כמעט בלתי אפשרי).
רק שימי לב מחשב גיימינג 17 שוקל 3 קילו ומעלה (לא כולל מטען), לא יודע כמה נייד אפשר לקרוא לזה.
לגבי דגמים ספציפיים - למרות המחסור הכבד בארץ דווקא מהם נשארו כמה וכמה, לדוגמא סדרת הליגיון המצוינת של לנובו שהביא @יהודה-12 , אם תרצי יש עוד כמה דגמים מצוינים.
(אני מוכרח לסייג ולציין שיש כמה דגמים של מחשבים עם מפרטים דומים שאינם גיימינג - עם מראה סולידי ומשקל סביר אבל מחירם משאיר אותם ליחידי סגולה)
עד כאן דברי בנושא מחשב נייד לעריכה גרפית.בנצי תודה!
אשמח לשמוע על עוד דגמים
לפני שאני קונה אני רוצה לברר שקניתי את הכי טוב
בכל אופן
לא בכל יום קונים מחשב....