תגובה: הכנסת קושחה חדשה | מדריך לצריבת קושחה מלאה לנוקיה C2 עם תוכנת Infinity BEST
-
@חברון-מאז-ולתמיד אמר בתגובה: הכנסת קושחה חדשה | מדריך לצריבת קושחה מלאה לנוקיה C2 עם תוכנת Infinity BEST:
@oryadaniely אמר בתגובה: הכנסת קושחה חדשה | מדריך לצריבת קושחה מלאה לנוקיה C2 עם תוכנת Infinity BEST:
זה לא משנה בכלל
מניסיון כן?עריכה: מניסיון, כן? (לא באתי לומר שמניסיון שלי זה כן משנה, אלא שאלתי אם אתה אומר מניסיון או מהיגיון)
-
@חברון-מאז-ולתמיד מניסיון שלי זה לא משנה (ואני מדבר על ניסיון של מאות (!) מכשירים)
-
@שלמה-ווייס אמר בתגובה: הכנסת קושחה חדשה | מדריך לצריבת קושחה מלאה לנוקיה C2 עם תוכנת Infinity BEST:
זה לא משנה
אז איך אתה מסביר את זה שזה שונה?
ניסיון של מאות (!) מכשירים
ואתה בטוח שהקוד שלהם היה כמו שלי?
-
@חברון-מאז-ולתמיד אמר בתגובה: הכנסת קושחה חדשה | מדריך לצריבת קושחה מלאה לנוקיה C2 עם תוכנת Infinity BEST:
אז איך אתה מסביר את זה שזה שונה?
כי יש הרבה גירסאות וזה כנראה האחרון
ואתה בטוח שהקוד שלהם היה כמו שלי?
לא העפתי מבט לרגע כי אין צורך אבל בפירוש צרבת על כל סוגי המכשירים בכל הגילאים כך שבכל אחד היה קוד אחר ועל כולם צרבתי את אותה הגירסא (אומנם ל"ד הגירסא הזאת ש@אלישי העלה אבל זה אותו דבר)
-
@שלמה-ווייס אמר בתגובה: הכנסת קושחה חדשה | מדריך לצריבת קושחה מלאה לנוקיה C2 עם תוכנת Infinity BEST:
כי יש הרבה גירסאות וזה כנראה האחרון
האחרון זה מה ש @אלישי העלה או מה שיש לי?
אם של אלישי אז סבבה, זה יעדכן לי את הפלאפון לגרסה יותר מתקדמת (בתקווה שלא ישמיד אותו) -
@חברון-מאז-ולתמיד אין סיבה שישמיד (אא"כ תפשל...) הדבר היחיד שמעניין בבחירת גירסא זה הRM של המכשיר וז-ה-ו
-
הRM של המכשיר
ואיך בודקים אותו? או שזה אותו דבר בכל הC2ים..?
-
@חברון-מאז-ולתמיד דווקא בC2 יש 2 RM 721 ו722 אבל לשניהם אותה הגירסא
-
@שלמה-ווייס תודה רבה!! ומחילה על השיגוע..
-
@חברון-מאז-ולתמיד על כאלו פשעים אני מוכן לסלוח
-
תגובה: הכנסת קושחה חדשה | מדריך לצריבת קושחה מלאה לנוקיה C2 עם תוכנת Infinity BEST
@אלישי
כשאני לוחץ על FLASH אחרי ששמתי את הקבצים הצריבה לא עובדת ומייד מופיעה ההודעה:
לא יודע אם זה קשור, אבל ברגע שאני פותח את התוכנה ומחבר את הפלאפון מופיעה לי שוב ושוב ההודעה הבאה >
אשמח לפתרון בהקדם. תודה מראש.
-
@מישהו12 אמר בתגובה: הכנסת קושחה חדשה | מדריך לצריבת קושחה מלאה לנוקיה C2 עם תוכנת Infinity BEST:
ההודעה השניה תקינה
למרות שהיא חוזרת שוב ושוב? ככה זה אמור להיות?
-
@חברון-מאז-ולתמיד זה נראה שהמכשיר מתנתק כל הזמן, תצרוב על מצב מת (כשהמכשיר כבוי ושים וי בDEAD MODE)
-
תצרוב על מצב מת
ומה שונה בזה מהצריבה הרגילה? על מה זה ישפיע?
-
@חברון-מאז-ולתמיד שום כלום.
פשוט צריך שהמכשיר יהיה מכובה.
יש הוראות איך עושים את זה.