ביצוע רוט במלרוז 2019
-
@דניאל-שיין וזה התשובה שקיבלתי
-
@דניאל-שיין אוקי, האם יש לך את הגירסה שחבר שלך צרב בשעתו?
כשצרבת את הקושחה כנראה שהפלשת גם את הריקוברי הרגיל שמגיע עם הגירסה, ולכן, אם אין לך כלל חומר במכשיר ולא איכפת לך לצרוב את הכל מהתחלה, הכי פשוט שתעתיק את קובץ הריקוברי של ה-TWRP לתוך קבצי הקושחה (במקום הריקוברי הקיים) ואז תפליש קושחה שלמה מחדש,
אם יש לך כן חומר במכשיר או שאתה לא רוצה לצרוב את הכל מחדש, תהיה חייב לעשות זאת עם ADB, אבל כאמור זה לא כ"כ הלך לך....
אולי אין לך דרייברים מתאימים לזה? (לא מסתבר אם צרבת קושחה שלמה עם המחשב הזה)... -
@דניאל-שיין זה לא ראיה שיש לך דרייברים...
תנסה להתקין דרייברים מיוחדים למעבד של המכשיר שלך.. -
הצלחתי בadb להכניס אותו למצב פאסטבוט, ולהוציא אותו משם לפתיחת מנהל האיתחול, ואחרי זה המכשיר התאפס ונדלק מחדש ולא קרה כלום
-
אני מעיר אשכול קצת ישן,
אבל פשוט היום עברתי דרך חתחתים ובסופה הצלחתי לעשות רוט לדגם Melrose 2019 End, עם 32 ג'יגה זכרון + 3 ג'יגה RAM וקורא טביעות אצבע. אגב, המכשיר הגיע מסין עם שירותי גוגל מובנים.התהליך שעברתי היה כזה:
- ראשית כל שאבתי קומפלט את כל הרום המקורי על כל צרה שלא תבוא. הוראות כאן.
- לאחר מכן הפלשתי את ה TWRP עבור 32 ג'יגה של @שמואל התותח - מתחילת האשכול.
למעשה עם ה ADB שבתיקייה של שמואל המחשב משום מה לא זיהה את הטלפון, אז ביצעתי ידנית את אותן הפקודות עם ה-ADB הזה. - העלתי את המכשיר על ה TWRP, אבל הוא מודיע שתוכן המכשיר מוצפן, ואין לי גישה לתיקיות ה data וה sdcard.
- באתי לעשות פירמוט לתיקיית DATA ופה צצה בעייה חדשה ומוזרה: התצוגה של ה TWRP משום מה מיועדת כנראה למסך ברזולוצייה יותר גבוהה, כך שהתצוגה מופיעה לי חתוכה מכל הקצוות, ואין לי גישה למקשים שבקצוות המקלדת, אנטר למשל...
- בסופו של דבר הורדתי למחשב את ה zip של magisk העדכני, ו"דחפתי" אותו דרך המחשב אל התיקייה הראשית של הטלפון כשהוא עדיין בתוך הרקברי באמצעות הפקודה: adb push magisk-v20.4.zip /Magisk-v20.4.zip ואז עשיתי install ל magisk מ TWRP.
אמנם ה Magisk לא הצליח להתקין את האפליקצייה שלו, בגלל שתיקיית ה data לא היתה נגישה, אבל את עבודת הפריצה שלו לתיקיית המערכת הוא עשה. - לאחר מכן העליתי את המכשיר כרגיל, והורדתי והתקנתי ידנית את קובץ ה APK של תוכנת Magisk Manager, והמשימה הוכתרה בהצלחה! יש ROOT פעיל!
ולמעשה, אם יש אפשרות להתאים את ה TWRP גם למסך של הדגם הזה, זה יהיה מאוד לתועלת, כי כרגע ה TWRP כמעט לא שימושי. (ואם לצורך העניין נדרשת מחיצת ה boot המקורית, יש לי אותה...)
תודה רבה!!
-
אני לא פותח נושא חדש, בגלל שאני רוצה שכל המומחים שכבר מבינים בטלפון הזה, ונמצאים רשומים כבר באשכול יקבלו התראה.
המלרוז 2 גיג'ה ראם ו8 גיג'ה פנימי.
במה הוא שונה מה32 גיג'ה?
חוץ מהזיכרון יש לו עוד הבדל?
והאם מומלץ לקנות מהמוכר הזה?
וממי עוד מומלץ..?
https://he.aliexpress.com/item/32981329264.html?spm=a2g0o.cart.0.0.125d3c00xH67fJ&mp=1 -