התחברתי דרך בלותות ל208 עם MobiMB Mobile Media Browser
-
@ירושלים-שלי אמר בהתחברתי דרך בלותות לc2 עם MobiMB Mobile Media Browser:
@קובי-ברקאי פעלת על פי המדריך?
אני מחפש מדריך לחיבור ע"י בלותות אבל לא מצאתי אבל פעלתי לפי המדריך הזה https://mitmachim.top/topic/12/שינוי-תפריט-קבצי-תפריט-לנוקיה-208
-
@קובי-ברקאי פעלת על פי המדריך?
כי אם זה הפעם הראשונה שלך בתוכנה זכור לי שצריך לעדכן משהו בהגדרות.
להחליף קובץ
-
פוסט זה נמחק!
-
@קובי-ברקאי
אם הפלאפון אינה מתחברת לתוכנת התפריט MobiMB, והיא אינה מזהה את הפלאפון:** יש לוודא שתוכנת הצריבה BEST סגורה!**
במידה שעדיין לא מתחבר יש לנסות לבצע ככה בתוך התוכנה:
אחרי זה להפעיל מחדש את התוכנה (באם הוא לא מזהה עדיין) ולנסות שוב לחבר את הנוקיה.
אם עדיין לא מתחבר עלינו לוודא שאין תהליכים של nokia suite ובמידה ויש, נסגור אותם על ידי מנהל המשימות.
יש לציין רק, שישנם הרבה פעמים בעיקר בווינדוס 7 התנגשות דרייברים באם חיברתם נוקיה C2 ו-208 ביחד במחשב, ולא הורדתם דרייברים מהפורום הזה, אלא ממקומות אחרים, ואז התוכנה אינה מזהה את מכשיר הפלאפון בגלל זה, מה שעושים זה להסיר את הדרייברים ע"י תוכנת IObit Uninstaller ואז זה יורד לגמרי.
קרדיט ל- @אלישי
למקור לחץ > כאן
-
@קובי-ברקאי
אם הפלאפון אינה מתחברת לתוכנת התפריט MobiMB, והיא אינה מזהה את הפלאפון:** יש לוודא שתוכנת הצריבה BEST סגורה!**
במידה שעדיין לא מתחבר יש לנסות לבצע ככה בתוך התוכנה:
אחרי זה להפעיל מחדש את התוכנה (באם הוא לא מזהה עדיין) ולנסות שוב לחבר את הנוקיה.
אם עדיין לא מתחבר עלינו לוודא שאין תהליכים של nokia suite ובמידה ויש, נסגור אותם על ידי מנהל המשימות.
יש לציין רק, שישנם הרבה פעמים בעיקר בווינדוס 7 התנגשות דרייברים באם חיברתם נוקיה C2 ו-208 ביחד במחשב, ולא הורדתם דרייברים מהפורום הזה, אלא ממקומות אחרים, ואז התוכנה אינה מזהה את מכשיר הפלאפון בגלל זה, מה שעושים זה להסיר את הדרייברים ע"י תוכנת IObit Uninstaller ואז זה יורד לגמרי.
קרדיט ל- @אלישי
למקור לחץ > כאן
העניין הוא שאני מתחבר דרך בלותות
-
@קובי-ברקאי אבל, ניסת את זה?????
-
@קובי-ברקאי אבל, ניסת את זה?????
אין לי חיבור usb....!
-
@קובי-ברקאי שים בשלב 3 כתוב משהו עם בלוטות', אולי תנסה את זה...
-
בצילום מסך ש @קובי-ברקאי הביא למעלה רואים שהפלאפון מזוהה במחשב הבעיה כפי איך שאני רואה אותה שלא מופיעה לו תיקייה c
-
@כהן-צדק אמר בהתחברתי דרך בלותות לc2 עם MobiMB Mobile Media Browser:
בצילום מסך ש @קובי-ברקאי הביא למעלה רואים שהפלאפון מזוהה במחשב הבעיה כפי איך שאני רואה אותה שלא מופיעה לו תיקייה c
אוקיי סוף סוף מישהו שמכיר
-
יש לך אולי רעיון
-
@קובי-ברקאי אמר בהתחברתי דרך בלותות לc2 עם MobiMB Mobile Media Browser:
סליחה לא התעמקתי בעניין...
אולי @מישהו12 או @שלמה-ווייס ידע.
-
@מישהו12 אמר בהתחברתי דרך בלותות לc2 עם MobiMB Mobile Media Browser:
מה רוצים ממני? אשמח לעזור, אבל אפשר הסבר קצר?
התחברתי דרך בלותות לתוכנה של התפריטים עיין למעלה ומשום מה אין את c מחפש פיטרון שמתי את הקובץ שצריך להחליף וכן דריברים יש מה לעשות?
-
@קובי-ברקאי לא יודע @אלישי
-
@קובי-ברקאי אמר בהתחברתי דרך בלותות לc2 עם MobiMB Mobile Media Browser:
סליחה לא התעמקתי בעניין...
אולי @מישהו12 או @שלמה-ווייס ידע.
לפחות עזרת קצת
-
אולי @מוטי-ברנד יוכל לעזור מנסיונו
-
@קובי-ברקאי
נתחיל מזה שאתה אומר שזה c2 והוא טוען שזה 208...
כמו ש @ירושלים-שלי התחילה
https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1603985088628-53c3994e-3444-4208-b3c5-13ae6462432e-image.png
פה
תלחץ על בלוטוס
ואז הוא יתקין לך את הבלוטוס מחדש
באמצע הוא נותן לך לעשות סריקה , ואז תתחבר למכשיר שלךתעדכן מה התקדם