צא'ט של גוגל
- 
@מנחם-ציון אמר בצא'ט של גוגל: @ירושלים-שלי אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון מותקנת אצלך האפליקציה  התקנתי-הזדעזתי-חזרתי לא הבנתי ממה?? 
 איזה אפלקציה??
- 
@מנחם-ציון אמר בצא'ט של גוגל: @ירושלים-שלי אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון מותקנת אצלך האפליקציה  התקנתי-הזדעזתי-חזרתי לא הבנתי ממה?? 
 איזה אפלקציה??@פישל אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון אמר בצא'ט של גוגל: @ירושלים-שלי אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון מותקנת אצלך האפליקציה  התקנתי-הזדעזתי-חזרתי לא הבנתי ממה?? 
 איזה אפלקציה??צאט 
- 
@פישל אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון אמר בצא'ט של גוגל: @ירושלים-שלי אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון מותקנת אצלך האפליקציה  התקנתי-הזדעזתי-חזרתי לא הבנתי ממה?? 
 איזה אפלקציה??צאט @מנחם-ציון אמר בצא'ט של גוגל: @פישל אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון אמר בצא'ט של גוגל: @ירושלים-שלי אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון מותקנת אצלך האפליקציה  התקנתי-הזדעזתי-חזרתי לא הבנתי ממה?? 
 איזה אפלקציה??צאט הצאט החדש?? 
- 
@מנחם-ציון אמר בצא'ט של גוגל: @פישל אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון אמר בצא'ט של גוגל: @ירושלים-שלי אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון מותקנת אצלך האפליקציה  התקנתי-הזדעזתי-חזרתי לא הבנתי ממה?? 
 איזה אפלקציה??צאט הצאט החדש?? @פישל אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון אמר בצא'ט של גוגל: @פישל אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון אמר בצא'ט של גוגל: @ירושלים-שלי אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון מותקנת אצלך האפליקציה  התקנתי-הזדעזתי-חזרתי לא הבנתי ממה?? 
 איזה אפלקציה??צאט הצאט החדש?? כן 
- 
@פישל אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון אמר בצא'ט של גוגל: @פישל אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון אמר בצא'ט של גוגל: @ירושלים-שלי אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון מותקנת אצלך האפליקציה  התקנתי-הזדעזתי-חזרתי לא הבנתי ממה?? 
 איזה אפלקציה??צאט הצאט החדש?? כן @מנחם-ציון אמר בצא'ט של גוגל: @פישל אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון אמר בצא'ט של גוגל: @פישל אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון אמר בצא'ט של גוגל: @ירושלים-שלי אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון מותקנת אצלך האפליקציה  התקנתי-הזדעזתי-חזרתי לא הבנתי ממה?? 
 איזה אפלקציה??צאט הצאט החדש?? כן מאיפה מתקינים ומה מזעזע זה צאט לא?? 
- 
@מנחם-ציון אמר בצא'ט של גוגל: @פישל אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון אמר בצא'ט של גוגל: @פישל אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון אמר בצא'ט של גוגל: @ירושלים-שלי אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון מותקנת אצלך האפליקציה  התקנתי-הזדעזתי-חזרתי לא הבנתי ממה?? 
 איזה אפלקציה??צאט הצאט החדש?? כן מאיפה מתקינים ומה מזעזע זה צאט לא?? @פישל זה לא כ"כ מזעזע! בכל אופן אצלי באנדרואיד... 
- 
@פישל זה לא כ"כ מזעזע! בכל אופן אצלי באנדרואיד... @ירושלים-שלי אמר בצא'ט של גוגל: @פישל זה לא כ"כ מזעזע! בכל אופן אצלי באנדרואיד... 
 איך אני מתקין ??
 מאיפה??
- 
@ירושלים-שלי אמר בצא'ט של גוגל: @פישל זה לא כ"כ מזעזע! בכל אופן אצלי באנדרואיד... 
 איך אני מתקין ??
 מאיפה??@פישל הנה ←GoogleChat.  
- 
@פישל אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון אמר בצא'ט של גוגל: @ירושלים-שלי אמר בצא'ט של גוגל: @מנחם-ציון מותקנת אצלך האפליקציה  התקנתי-הזדעזתי-חזרתי לא הבנתי ממה?? 
 איזה אפלקציה??צאט @מנחם-ציון ענו לכם לגבי החשבון העסקי  
- 
@מנחם-ציון ענו לכם לגבי החשבון העסקי  
- 
@מנחם-ציון סביר שזה לא יהיה  ️ ️
- 
@מנחם-ציון סביר שזה לא יהיה  ️ ️
- 
@מנחם-ציון יש משו?  
- 
@מנחם-ציון יש משו?  @ירושלים-שלי למה להקפיץ? 
- 
@ירושלים-שלי למה להקפיץ? @יהושע-זופניק כי אולי יש חדש?  
- 
@יהושע-זופניק כי אולי יש חדש?