שימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts)
- 
פוסט זה נמחק! @חברון-וסרטיל אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): לאחרונה שמתי לב, שגם כאשר בנאדם עוזב את הצ'אט וסוגר את המייל - עדיין מופיע לו העיגול הירוק שמראה שהאדם מחובר, ורק אחרי כרבע שעה מופיע הכיתוב "שימוש אחרון לפני 15 דקות". 
 מישהו יודע האם ואיך ניתן לטפל בזה [שיהיה כתוב "שימוש אחרון לפני דקה" מייד כשסוגרים את המייל]?שמעתי שאפשר לעשות גם כשאני נמצא בצאט לא יראו את העיגול הירוק 
 איך עושים את זה?
- 
@חברון-וסרטיל אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): לאחרונה שמתי לב, שגם כאשר בנאדם עוזב את הצ'אט וסוגר את המייל - עדיין מופיע לו העיגול הירוק שמראה שהאדם מחובר, ורק אחרי כרבע שעה מופיע הכיתוב "שימוש אחרון לפני 15 דקות". 
 מישהו יודע האם ואיך ניתן לטפל בזה [שיהיה כתוב "שימוש אחרון לפני דקה" מייד כשסוגרים את המייל]?שמעתי שאפשר לעשות גם כשאני נמצא בצאט לא יראו את העיגול הירוק 
 איך עושים את זה?@davidros אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): איך עושים את זה? אה זה פשוט.. 
 תפריט Hangouts > הצגה מתי היה השימוש האחרון שלך

אם אין את הוי הזה שמוקף בכחול אז לא רואים את העיגול הירוק.בהצלחה! 
- 
פוסט זה נמחק! 
- 
@חברון-וסרטיל לא חושב שזה אפשרי @THMHE אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): לא חושב שזה אפשרי האמת שזה מה שחשבתי, אבל רציתי להיות בטוח.. 
 אתה יודע אולי מה גורם לזה לקרות? אולי דיליי בהעברת האינטרנט או משהו כזה?
- 
@חברון-וסרטיל אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): לאחרונה שמתי לב, שגם כאשר בנאדם עוזב את הצ'אט וסוגר את המייל - עדיין מופיע לו העיגול הירוק שמראה שהאדם מחובר, ורק אחרי כרבע שעה מופיע הכיתוב "שימוש אחרון לפני 15 דקות". 
 איך עושים את זה?@davidros אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): שמעתי שאפשר לעשות גם כשאני נמצא בצאט לא יראו את העיגול הירוק 
 איך עושים את זה?אבל מה מניע אותך לעשות את זה? 
 (שתף. אולי תצליח לגרום לי גם לחשוב כמוך.. ) )
- 
@davidros אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): שמעתי שאפשר לעשות גם כשאני נמצא בצאט לא יראו את העיגול הירוק 
 (שתף. אולי תצליח לגרום לי גם לחשוב כמוך.. ) )@חברון-וסרטיל אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): @davidros אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): שמעתי שאפשר לעשות גם כשאני נמצא בצאט לא יראו את העיגול הירוק 
 (שתף. אולי תצליח לגרום לי גם לחשוב כמוך.. ) )סתם בשביל הידע 
 בינתיים לא שינתי
- 
@ועד אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): אולי בכלל תסבירו לי איך עובד הצ'אט הזה? ניסיתי כמה פעמים ולא הצליח לי? מה הבעיה? יש לך צ'אט בפורום כאן? 
 אם כן, זה עובד באותו סגנון.
- 
@ועד אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): אולי בכלל תסבירו לי איך עובד הצ'אט הזה? ניסיתי כמה פעמים ולא הצליח לי? מה הבעיה? יש לך צ'אט בפורום כאן? 
 אם כן, זה עובד באותו סגנון.
- 
@ועד אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): ניסיתי לכתוב ולא מצליח אולי תעלה איזה צילומסך שנוכל לנסות לעזור לך.. 
- 
 אם כן, זה עובד באותו סגנון.@חברים אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): יש לך צ'אט בפורום כאן? @חברים לי אין. איך באמת הוא נפתח? 
- 
@חברים אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): יש לך צ'אט בפורום כאן? @חברים לי אין. איך באמת הוא נפתח? @חברון-וסרטיל אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): @חברים אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): יש לך צ'אט בפורום כאן? @חברים לי אין. איך באמת הוא נפתח? רק אחרי וותק מסוייםם 
- 
@חברון-וסרטיל אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): @חברים אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): יש לך צ'אט בפורום כאן? @חברים לי אין. איך באמת הוא נפתח? רק אחרי וותק מסוייםם @davidros אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): @חברון-וסרטיל אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): @חברים אמר בשימוש אחרון בצ'אט שבמייל (Hangouts): יש לך צ'אט בפורום כאן? @חברים לי אין. איך באמת הוא נפתח? רק אחרי וותק מסוייםם אין הכוונה וותק בפורום אלא בעזרה...