הודעת אימות של גוגל
- 
@THMHE אמר בהודעת אימות של גוגל: למה גוגל לא מתקשרת כשלוחצים על התקשרות במקום שליחת הודעה? גם אצלי ככה 
- 
- 
@איש-יהודי-טוב1 אם אתה עדיין צריך תפנה אליי 
- 
- 
@איש-יהודי-טוב1 אמר בהודעת אימות של גוגל: @THMHE אמר בהודעת אימות של גוגל: @איש-יהודי-טוב1 אם אתה עדיין צריך תפנה אליי מה צריך? מה פירוש מה צריך? 
 למספר וירטואלי?
- 
@איש-יהודי-טוב1 אמר בהודעת אימות של גוגל: @THMHE אמר בהודעת אימות של גוגל: @איש-יהודי-טוב1 אם אתה עדיין צריך תפנה אליי מה צריך? מה פירוש מה צריך? 
 למספר וירטואלי?@THMHE אמר בהודעת אימות של גוגל: @איש-יהודי-טוב1 אמר בהודעת אימות של גוגל: @THMHE אמר בהודעת אימות של גוגל: @איש-יהודי-טוב1 אם אתה עדיין צריך תפנה אליי מה צריך? מה פירוש מה צריך? 
 למספר וירטואלי?יש לי 3 מספרים וירטואלים שפתוחים לקומה הכשרה ועוד 2 חסומים אגב ניסיתי לחפש את הקומה הלא כשרה ולא מצאתי מישהו יודע איפה היא?  
- 
@THMHE אמר בהודעת אימות של גוגל: @איש-יהודי-טוב1 אמר בהודעת אימות של גוגל: @THMHE אמר בהודעת אימות של גוגל: @איש-יהודי-טוב1 אם אתה עדיין צריך תפנה אליי מה צריך? מה פירוש מה צריך? 
 למספר וירטואלי?יש לי 3 מספרים וירטואלים שפתוחים לקומה הכשרה ועוד 2 חסומים אגב ניסיתי לחפש את הקומה הלא כשרה ולא מצאתי מישהו יודע איפה היא?  
- 
@איש-יהודי-טוב1 מה הקשר? 
- 
@איש-יהודי-טוב1 מה הקשר? @THMHE ?????????? 
- 
@THMHE ?????????? 
- 
@איש-יהודי-טוב1 אמרתי שאם אתה לא מצליח לקבל צינתוק אז אתה יכול לפנות אליי ואני יקבל במקומך וימסור לך את הספרות @THMHE אמר בהודעת אימות של גוגל: @איש-יהודי-טוב1 אמרתי שאם אתה לא מצליח לקבל צינתוק אז אתה יכול לפנות אליי ואני יקבל במקומך וימסור לך את הספרות אין צורך 
 בגלל זה אמרתי@איש-יהודי-טוב1 אמר בהודעת אימות של גוגל: יש לי 3 מספרים וירטואלים שפתוחים לקומה הכשרה ועוד 2 חסומים 
- 
@THMHE אמר בהודעת אימות של גוגל: @איש-יהודי-טוב1 אמרתי שאם אתה לא מצליח לקבל צינתוק אז אתה יכול לפנות אליי ואני יקבל במקומך וימסור לך את הספרות אין צורך 
 בגלל זה אמרתי@איש-יהודי-טוב1 אמר בהודעת אימות של גוגל: יש לי 3 מספרים וירטואלים שפתוחים לקומה הכשרה ועוד 2 חסומים 
- 
@איש-יהודי-טוב1 אבל אמרת שאתה לא מצליח לקבל שיחת אישור @THMHE אמר בהודעת אימות של גוגל: @איש-יהודי-טוב1 אבל אמרת שאתה לא מצליח לקבל שיחת אישור בטלפון רגיל 
 אגב תודה רבה על החידוש הזה
- 
@THMHE אמר בהודעת אימות של גוגל: @איש-יהודי-טוב1 אבל אמרת שאתה לא מצליח לקבל שיחת אישור בטלפון רגיל 
 אגב תודה רבה על החידוש הזה
- 
@איש-יהודי-טוב1 איזה חידוש? 
- 
- 
@THMHE אמר בהודעת אימות של גוגל: @איש-יהודי-טוב1 אמר בהודעת אימות של גוגל: @THMHE אמר בהודעת אימות של גוגל: @איש-יהודי-טוב1 אם אתה עדיין צריך תפנה אליי מה צריך? מה פירוש מה צריך? 
 למספר וירטואלי?יש לי 3 מספרים וירטואלים שפתוחים לקומה הכשרה ועוד 2 חסומים אגב ניסיתי לחפש את הקומה הלא כשרה ולא מצאתי מישהו יודע איפה היא?  @איש-יהודי-טוב1 אמר בהודעת אימות של גוגל: @THMHE אמר בהודעת אימות של גוגל: @איש-יהודי-טוב1 אמר בהודעת אימות של גוגל: @THMHE אמר בהודעת אימות של גוגל: @איש-יהודי-טוב1 אם אתה עדיין צריך תפנה אליי מה צריך? מה פירוש מה צריך? 
 זה לא קשור שזה חסום לכשרה כי אתה אמור לקבל שיחה ולא להוציא
- 
@איש-יהודי-טוב1 אמר בהודעת אימות של גוגל: @THMHE אמר בהודעת אימות של גוגל: @איש-יהודי-טוב1 אמר בהודעת אימות של גוגל: @THMHE אמר בהודעת אימות של גוגל: @איש-יהודי-טוב1 אם אתה עדיין צריך תפנה אליי מה צריך? מה פירוש מה צריך? 
 זה לא קשור שזה חסום לכשרה כי אתה אמור לקבל שיחה ולא להוציא@THMHE אמר בהודעת אימות של גוגל: @איש-יהודי-טוב1 אמר בהודעת אימות של גוגל: @THMHE אמר בהודעת אימות של גוגל: @איש-יהודי-טוב1 אמר בהודעת אימות של גוגל: @THMHE אמר בהודעת אימות של גוגל: @איש-יהודי-טוב1 אם אתה עדיין צריך תפנה אליי מה צריך? מה פירוש מה צריך? 
 זה לא קשור שזה חסום לכשרה כי אתה אמור לקבל שיחה ולא להוציא?????