בעיה בסוללה במחשב Thinkpad ווינדוס 10
-
@שלמה-ווייס מוכן
@אריאלל מצויין כבה את המחשב וחבר את האונקי ומיד כשאתה מפעיל אותו תלחץ במהירות על כפתורי הF (בלנובו זה אמו להיות בין F8 לF12) ואז יעלה לך תפריט שם תבחר את האונקי
-
@אריאלל מצויין כבה את המחשב וחבר את האונקי ומיד כשאתה מפעיל אותו תלחץ במהירות על כפתורי הF (בלנובו זה אמו להיות בין F8 לF12) ואז יעלה לך תפריט שם תבחר את האונקי
@שלמה-ווייס על איזה F ללחוץ?
-
@שלמה-ווייס על איזה F ללחוץ?
@אריאלל מה הדגם המדוייק של המחשב שמופיע על המדבקה מאחורה? (MODLE NO.)
-
@אריאלל מה הדגם המדוייק של המחשב שמופיע על המדבקה מאחורה? (MODLE NO.)
@שלמה-ווייס אין מאחורה מדבקה אבל ליד המקלדת יש של לנובו
-
@שלמה-ווייס אין מאחורה מדבקה אבל ליד המקלדת יש של לנובו
@אריאלל עזוב תלחץ על F8 F9 F10 F11 F12
-
@אריאלל עזוב תלחץ על F8 F9 F10 F11 F12
@שלמה-ווייס בסדר
דקה -
@שלמה-ווייס ומה אחר כך?
-
@שלמה-ווייס בסדר
דקה@אריאלל רגע רק של תתקין בטעות במקום מערכת ההפעלה הקיימת אני צריך שתריץ בלייב ולא להתקין
-
@שלמה-ווייס ומה אחר כך?
-
@שלמה-ווייס כן
-
@שלמה-ווייס מסובך???
-
@שלמה-ווייס כן
@אריאלל זה בעיה כי אני בעצמי לא יודע בדיוק איזה מסך יעלה לך שם @A0533057932 תוכל לעזור לנו להעלות את לינוקס בלייב?
-
@אריאלל זה בעיה כי אני בעצמי לא יודע בדיוק איזה מסך יעלה לך שם @A0533057932 תוכל לעזור לנו להעלות את לינוקס בלייב?
@שלמה-ווייס אמר בבעיה בסוללה במחשב Thinkpad ווינדוס 10:
@אריאלל זה בעיה כי אני בעצמי לא יודע בדיוק איזה מסך יעלה לך שם @a0527602676 תוכל לעזור לנו להעלות את לינוקס בלייב?
התחבר לאחרונה לפני 9 חודשים...
-
@שלמה-ווייס אמר בבעיה בסוללה במחשב Thinkpad ווינדוס 10:
@אריאלל זה בעיה כי אני בעצמי לא יודע בדיוק איזה מסך יעלה לך שם @a0527602676 תוכל לעזור לנו להעלות את לינוקס בלייב?
התחבר לאחרונה לפני 9 חודשים...
@אריאלל טעיתי תיקנתי
-
@אריאלל טעיתי תיקנתי
@שלמה-ווייס כן ראיתי
-
@שלמה-ווייס איפה הבעיה?
-
@שלמה-ווייס איפה הבעיה?
@A0533057932 הוא צרב רגיל עם רופוס זה בסדר או שצריך משהו כמו טו גו? ומה צריך לבחור אחרי ההעלאה
-
@A0533057932 הוא צרב רגיל עם רופוס זה בסדר או שצריך משהו כמו טו גו? ומה צריך לבחור אחרי ההעלאה
@שלמה-ווייס אובנטו?
-
-
@שלמה-ווייס השני