בעיה בסוללה במחשב Thinkpad ווינדוס 10
-
@שלמה-ווייס איזה שעה אתם על הפרום?
פשוט אני חייב אתכם!!!!!!!!!!!!!!!!!@אריאלל אין זמנים מיוחדים עכשיו אני רואה את ההודעות כנראה לעוד שעה לפחות
-
@אריאלל אין זמנים מיוחדים עכשיו אני רואה את ההודעות כנראה לעוד שעה לפחות
@שלמה-ווייס אהה
בסדר -
@אריאלל אין זמנים מיוחדים עכשיו אני רואה את ההודעות כנראה לעוד שעה לפחות
@שלמה-ווייס ודרך אגב אני חושב שמה שמופיע שמפעילים קשור לענין כי האנטי וירוס חוסם אותו או משהו כזה
-
@שלמה-ווייס ודרך אגב אני חושב שמה שמופיע שמפעילים קשור לענין כי האנטי וירוס חוסם אותו או משהו כזה
@אריאלל אם הבנתי נכון מה שאמרת אז כנראה שלא כי האנטיוירוס מתחיל את פעולתו רק לאחר שהמחשב עלה והאיתחול הושלם
-
@אריאלל אם הבנתי נכון מה שאמרת אז כנראה שלא כי האנטיוירוס מתחיל את פעולתו רק לאחר שהמחשב עלה והאיתחול הושלם
@שלמה-ווייס אין פה כיבוי והדלקה נורמלים של מחשב
אלא אם מחובר לחשמל עובד ושמוציאים מתכבה -
אלא אם מחובר לחשמל עובד ושמוציאים מתכבה@אריאלל אמר בבעיה בסוללה במחשב Thinkpad ווינדוס 10:
אלא אם מחובר לחשמל עובד ושמוציאים מתכבהגם בDELL שלנו, והמוזר-שהתקנה נקיה של וינדוס לא עזרה אבל בלינוקב הוא כן נטען
-
@אריאלל אמר בבעיה בסוללה במחשב Thinkpad ווינדוס 10:
אלא אם מחובר לחשמל עובד ושמוציאים מתכבהגם בDELL שלנו, והמוזר-שהתקנה נקיה של וינדוס לא עזרה אבל בלינוקב הוא כן נטען
-
@מישהו12 לא
אז אצלי שאתה סתם מניח את החץ הוא מעיף מספר של 255 אחוז טוען
ושלוחצים כתוב 100 אחוז טעונה במלואה@אריאלל זה בעיה מובהקת של התאמת הדרייבר למערכת
-
@אריאלל זה בעיה מובהקת של התאמת הדרייבר למערכת
@שלמה-ווייס נשאר8 דקות..
-
@אריאלל זה בעיה מובהקת של התאמת הדרייבר למערכת
@שלמה-ווייס אחרי שאני יחזיר לווינדוס הבעיה תחזור לא?
-
@שלמה-ווייס אחרי שאני יחזיר לווינדוס הבעיה תחזור לא?
@אריאלל אני פשוט רוצה לוודא שהבעיה באמת בווינדוס ואז ננסה לפתור את הבעיה בעז"ה אגב היכן אוחז ההורדה
-
@שלמה-ווייס הוריד
מה לעשות עכשיו? -
@שלמה-ווייס הוריד
מה לעשות עכשיו? -
@שלמה-ווייס שנייה
בטעות העברתי וניסיתי לצרוב -
@שלמה-ווייס מוכן
-
@שלמה-ווייס מוכן
@אריאלל מצויין כבה את המחשב וחבר את האונקי ומיד כשאתה מפעיל אותו תלחץ במהירות על כפתורי הF (בלנובו זה אמו להיות בין F8 לF12) ואז יעלה לך תפריט שם תבחר את האונקי
-
@אריאלל מצויין כבה את המחשב וחבר את האונקי ומיד כשאתה מפעיל אותו תלחץ במהירות על כפתורי הF (בלנובו זה אמו להיות בין F8 לF12) ואז יעלה לך תפריט שם תבחר את האונקי
@שלמה-ווייס על איזה F ללחוץ?
-
@שלמה-ווייס על איזה F ללחוץ?
@אריאלל מה הדגם המדוייק של המחשב שמופיע על המדבקה מאחורה? (MODLE NO.)