הכנת מחשב להתקנה
-
@רעהו-יעזורו אמר בהכנת מחשב להתקנה:
@אמיר
ביטול המחיצה ?
איך , זה יהפוך לכונן אחד לא,
אשמח להסברמחיקת מחיצה בלי אתחול ואז לא יופיע כלל החלק הזה בדיסק
-
@רעהו-יעזורו
בתוכנת המחיצות (בדיסק טכנאים)
לחצן ימני על המחיצה הבעייתית ומחיקת המחיצה, לא פירמוט
כך האזור הופך ללא מוגדר והמחיצה השנייה נשארת בגודלה
תעבוד רק עליה -
יש שם כמה של partition
Mini tools למשל
למעשה אפשר גם מתוך ניהול דיסקים ב חלונות
וגם תוך כדי התקנת חלונות, יש שלב של יצירת מחיצות -
@אמיר בעיקרון אם אין שום סיכון לחומר אז לכא' שיעשה מה שנראה לו לגבי מה שכתבת
@אמיר אמר בהכנת מחשב להתקנה:
כך שהראשים לא יגשו לשם
(לא יודע אם סקטור פגום יכול להזיק לראש קריאה שעובר מעליו לאזור אחר, לא נשמע הגיוני, זה לא גרגר על הדיסק)אני לא כ"כ בטוח שאתה צודק כי הכונן בעייתי ואותו סיבה שגרמה לכמה סקטורים להיפגם עלולה לגרום לעוד סקטורים להיפגם כמותם נחכה לשמוע מה יש ל @משחזר-מידע לומר בנידון
דבר נוסף לא יודע מי החליט באיזה מחיצה הסקטורים פגומים זה שבמחיצה אחת היו יותר בעיות מהשנייה לא אומר שרק אצלה נפגמו סקטורים (אם אתה כבר מציע לו משהו אז תוכנה ל"תיקון סקטורים")
חוצמזה שע"פ רוב בעת התקנת הווינדוס צריך למחוק את המחיצה עליה רוצים להתקין ואם הוא ימחק עכשיו את המחיצה הבעייתית וימחק את השנייה בהתקנה שני המחיצות יתאחדו.... ואז חפש את החלק הפגום -
באותו אופן ניתן להחזיר את ההגדרה שלה
את החומר שבה, אולי עם שיחזור מחיצות באותן תוכנותתוכל לבצע שם גם סריקת דיסק ולראות באיזה אזור נמצא הסקטור הפגום אבל חבל להתעסק
-
@שלמה-ווייס אמר בהכנת מחשב להתקנה:
אז תוכנה ל"תיקון סקטורים"
איפה יש? (יש אצל סרגיי?,)היא יכולה גם לגרום לשחזור החומר, או שהיא מוחקת לגמרי בזמן התיקון
לגבי החלוקה בין המחיצות, ההבחנה שלי היתה כמה פעמים שיכלתי למחוק ולכתוב בכונן אחד ובשני כל חומר ששמתי נתקע ולא הועתק במלואו, אך אינה הוכחה , וכמו שכתבת -
@רעהו-יעזורו אין לי דרך לבדוק אצל סרגיי מקסימוםתוכל להתקין על סרגיי לבד
-
מי מכיר תכנה לתיקון סקטורים?
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי -
@רעהו-יעזורו לא בטוח ששווה לך להשקיע בהארדיסק ישן כזה....
אני החלפתי לssd. -
@רעהו-יעזורו נסה את זה [0_1603568554357_HDD Regenerator 2011.rar](העלאה 100%) יש פה היום בעיה בהעלאת דברים לפורום להעלות לדרייב או מג'יקוד?
-
@מישהו12
הפלוס של SSD אמורה לשפר משהו במהירות העבודה של העברת תמונות מכונן לכונן או של כתיבה וחשבון באקסל, תמיד הבנתי שזה קשור רק לאחסון ומהירות השימוש בוזה ממהר את כל המערכת בהרבה
-
@שלמה-ווייס
עדיף לדרייב בעיקר עם קבצים גדולים -
@מישהו12
הפלוס של SSD אמורה לשפר משהו במהירות העבודה של העברת תמונות מכונן לכונן או של כתיבה וחשבון באקסל, תמיד הבנתי שזה קשור רק לאחסון ומהירות השימוש בוזה ברור שממהר. - וכל מילימטר מהירות בנטבוקים האלה היא קריטית, מניסביון
-
פוסט זה נמחק!
-
@שלמה-ווייס
תודה הורדתי -
@רעהו-יעזורו
אין סיכון שאיכשהו היא תעשה נזק לדיסק ? -
@רעהו-יעזורו לא יודע בחיים לא השתמשתי עם כזה דבר מה שזה אמור לעשות זה לסמן את האיזור הפגום כלא קריא ולא שייך לכונן