העברה מהמחשב לכרטיס לא מצליח -דחוף
-
Natively, you cannot store files larger than 4 GB on a FAT file system. The 4 GB barrier is a hard limit of FAT: the file system uses a 32-bit field to store the file size in bytes, and 2^32 bytes = 4 GiB (actually, the real limit is 4 GiB minus one byte, or 4 294 967 295 bytes, because you can have files of zero length). So you cannot copy a file that is larger than 4 GiB to any plain-FAT volume. exFAT solves this by using a 64-bit field to store the file size but that doesn't really help you as it requires a reformat of the partition.
-
@אמיר אמר בהעברה מהמחשב לכרטיס לא מצליח -דחוף:
Natively, you cannot store files larger than 4 GB on a FAT file system. The 4 GB barrier is a hard limit of FAT: the file system uses a 32-bit field to store the file size in bytes, and 2^32 bytes = 4 GiB (actually, the real limit is 4 GiB minus one byte, or 4 294 967 295 bytes, because you can have files of zero length). So you cannot copy a file that is larger than 4 GiB to any plain-FAT volume. exFAT solves this by using a 64-bit field to store the file size but that doesn't really help you as it requires a reformat of the partition.
???
-
@אמיר אמר בהעברה מהמחשב לכרטיס לא מצליח -דחוף:
ההסבר מדוע קובץ גדול מארבע גיגה לא יכול לכתב על מערכת קבצים של 32 ביט
הסבר ממש ברור
-
@אמיר אולי ל @משחזר-מידע יש הסבר ברור רק לא נראה לי שאפשר לכתוב את זה במילים ספורות
-
@אחד-מאנש אמר בהעברה מהמחשב לכרטיס לא מצליח -דחוף:
לא ממש הבנתי למה אפשר ולמה א"א העיקר שעכשיו אני מצליח להעביר את הקובץ
ומה בקשר לבעיות בעתיד עם נגן לדוג'?
-
@שלמה-ווייס אמר בהעברה מהמחשב לכרטיס לא מצליח -דחוף:
@אחד-מאנש אמר בהעברה מהמחשב לכרטיס לא מצליח -דחוף:
לא ממש הבנתי למה אפשר ולמה א"א העיקר שעכשיו אני מצליח להעביר את הקובץ
ומה בקשר לבעיות בעתיד עם נגן לדוג'?
נו את זה שאלתי אותך
-
@שלמה-ווייס אמר בהעברה מהמחשב לכרטיס לא מצליח -דחוף:
@אחד-מאנש שאלת אם יהיו בעיות אמרתי כנראה שכן ועכשיו אמרת שהעיקר שהסתדרת אז אני שואל האם הפיתרון שלם ואיך תסתדר עם הבעיה בנגן
עם הנגן אני לא יודע אחרי שאני יעביר את הקובץ הזה הלאה אני יכול בחזרה לשנות את מערכת הקבצים ואולי באמת תרשום כאן את הקוד שאני צריך להכניס לשורת הפקודה כדי להחליף בחזרה
-
@שלמה-ווייס מה זה אומר