מחיר | סוללה ל-נוקיה c2 .
-
@בסטפון איזה ערים??
-
@ירושלים-שלי אמר במחיר | סוללה ל-נוקיה c2 .:
@בסטפון איזה ערים??
ממטולה עד אילת בפריסה רחבה
לא דווקא אצלי כי יש לי המון שאני מתעסק איתם
נראה לי שלתת מספר טלפון זה נגד חוקי הפורום אפשר בצ'אט ומי שאין לו יש לי מייל בפרופיל -
@ירושלים-שלי חשוב מאוד! לא לקנות סוללות מקוריות של נוקיה עם סימן ההולוגרמה. מסיבה פשוטה! חברת נוקיה כבר שנים רבות לא קיימת, היא נמכרה למייקרוסופט וכיום היא שייכת לאיזו חברה סינית. הסוללות ה"מקוריות" יוצרו לפני כמעט עשור, והם שוות לפח האשפה. מנסיון כואב עם כמה כאלו, ובכלל עם סוללות מקוריות של חברות שכבר לא קיימות (כדוגמת MIO מחשבי כף יד ועוד) אפשר בהחלט לקנות סוללות סיניות מייצור חדש ומאיכות טובה (ועל כל אחת טובה יש לפחות שניים זבל!) לא להתפתות לנפח mah גבוהה כי צריך קצת הגיון. לענ"ד א"א לדחוס 2400 mah בשטח של סוללת BL-5C. אני קניתי כמה סוללות כאלו אני מאוד מרצה מסוללת ה1200 mah היא מחזיקה שעות של דיבור ולפחות יום שלם של עבודה אינטנסיבית. באלי אקספרס היא עלתה לי 3.4 דולר. (יש לי 4 כאלו ואני מאוד מרוצה)
-
-
@aharontz קישור?
ואני חושב שיש לך טעות בנושא של המקורי!
ואני יסביר:
נכון שנוקיה נמכרה לHMD והיא כבר לא נוקיה אבל היא כן נוקיה!
למשל למכשיר החדש שלהם שנקרא 2720 פליפ משנת ייצור 2019 יש סוללה שכבר כמה שנים בשוק והם עדיין מייצרים אותה!
ואני חושב שהם עדיין מייצרים סוללות לכל המכשירים זה חלק מהרווחים שלהם.
למרות שהיא נמכרה היא עדיין עובדת ומייצרת.
דוגמה נוספת:
נוקיה c2 יוצר ע"י נוקיה הישנה.
208 יוצר ע"י מייקרוסופט ועדיין זה היה אותה סוללה (אומנם בעטיפה שונה)
זה אומרת שחוץ ממערכת שהשתנתה אלו אותם פסי ייצור! -
@מישהו12 אמר במחיר | סוללה ל-נוקיה c2 .:
@קטונתי אמר במחיר | סוללה ל-נוקיה c2 .:
208 יוצר ע"י מייקרוסופט ועדיין זה היה אותה סוללה (אומנם בעטיפה שונה)
208 יוצר ככל הידוע לי ע"י נוקיה הישנה
טעות! כתוב על כל מכשיר מייקרוסופט!
-
@קטונתי יכול להיות שאתה צודק אני לא מתווכח. אני מתעסק כבר שנים עם מכשירים דגיטליים מכל הסוגים, אני יכול לשלוח לך צילום מהתיק שלי באיביי ואלי אקספרס, תאמין לי הזמנתי עשרות סוללות בימי חיי החייתי מוצרים שלפי מעבדות היצרן מקומם בפח. אני יכול להגיד לך על כל מוצר כמעט (אם הוא מותג מוכר) עם איזה סוללות לא כדאי להתעסק. ואני אישית לעולם לא אקנה סוללה מקורית של מוצר שכבר איננו בשוק הרבה שנים. נכון שהסוללות מדגם BL על שלל הווריאציות שלהם ובעיקר ה5C משמשות בהרבה מוצרים כמו קונסולות משחק רמקולים ניידים ועוד, אני לא רואה שום אינטרס שנוקיה המקורית ז"ל תייצר אותם. לכל חברה יש אינטרס שהמוצר הישן שלה יצא מהשוק ויקנו את החדשים. זו גם הסיבה שהחלקים של מוצרים כל הזמן משתנים, כדי שלא תשיג בקלות חלקי חילוף לישנים. וכו' וכו'.
-
אני קניתי בטריה עם מדבקה של מייקרוסופט והיא ממש טובה
אבל קניתי את זה בחו"ל ככה שאין לי מושג איפה יש את זה בארץ -
@איש-פשוט-מאוד הזהרתי מבטריות עם הלוגרמה של נוקיה
-
@aharontz אמר במחיר | סוללה ל-נוקיה c2 .:
@ירושלים-שלי אפשר בהחלט לקנות סוללות סיניות מייצור חדש ומאיכות טובה (ועל כל אחת טובה יש לפחות שניים זבל!) לא להתפתות לנפח mah גבוהה כי צריך קצת הגיון. לענ"ד א"א לדחוס 2400 mah בשטח של סוללת BL-5C. אני קניתי כמה סוללות כאלו אני מאוד מרצה מסוללת ה1200 mah היא מחזיקה שעות של דיבור ולפחות יום שלם של עבודה אינטנסיבית. באלי אקספרס היא עלתה לי 3.4 דולר. (יש לי 4 כאלו ואני מאוד מרוצה)
אפשר קישורים?
-
@לא-מייבין קישור א:
https://he.aliexpress.com/item/4001193514649.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4e904c4dtaKhPhמקישור זה הזמנתי 2 בטריות אך עדיין לא השתמשתי בהם.
קישור ב:
https://he.aliexpress.com/item/32988835360.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dRcjD94מקישור זה הזמנתי 2 בטריות ואני מרוצה עד הגג.
שים לב! בקישור ב' היה המשלוח חינם, ועכשיו המחיר הזוי. הסיבה שצרפתי אותו כדי שתוודא בעצמך שזה אותו מוצר. אני אישית לא סומך בכלל על הסינים. אמנם זה נראה בדיוק אותו דבר אבל כנ"ל עדיין לא ניסיתי את החדשות.
בהצלחה. -
@מיוזיק אמר במחיר | סוללה ל-נוקיה c2 .:
@הפילוסוף יש חנות בי-ם ברח' צפניה שזה עולה 50
@מיוזיק אמר בבטריה חדשה לC2:
@בסטפון אני קניתי גרמני ב60
ואני רואה שכבר בילבלת את המח מיזמן אז זה מראה על הרצינות של הדברים שלך אחד שמצא בצפניה ב50 לא מתרגש מזה שמצא בבית וגן ב60 אז תפסיק לתת פייק קניות