הורדת לינדורס מדרייב
-
אני מעונין להוריד את לינדורס שהובא כאן - https://mitmachim.top/topic/12698/lindoorsos-לינוקס-חדש-מבוסס-על-מינט מדרייב
כדי שאוכל להורידו עם AIREXPLORER כי בהורדה רגילה נעצר לי הגלישה אחרי כל גיגה גלישהאשמח לקישור
-
@רעהו-יעזורו אני יעלה את זה לדרייב
-
@רעהו-יעזורו זה נמצא פה
-
@רעהו-יעזורו אם אתה רוצה להתקין אותו על נטבוק תגיד, זה דורש הדרכה (כי על מחשבים חלשים הוא עושה קצת צרות בהתחלה.מה לעשות, זה גרסא ראשונה...בקרוב בע"ה נוציא עוד גרסאות)
-
@רעהו-יעזורו נכון
-
@איציק-דייטש
תודה , איזה זריזות -
@רעהו-יעזורו אחרי שאתה מעלה אותו בלליב הוא יעלה לך הודעת שגיאה (כשיגיע לדסקטופ).תלחץ לחיצה קצרה על לחצן הכיבוי ותחכה.
יעלו לך כמה אפשרויות, תבחר בlog out.ואז תגיע לממשק הכניסה.תלחץ על הסמל של החץ למטה במקלדת הוירטואלית שתעלה והיא תעלם (המסך מידי פעם יהפוך לרגע ללבן בנטבוק זה לא נורא זה בגלל המחשב-ולא המערכת.מניסיון) יהיה לך שם למעלה מקום שכתוב בו plasma, תלחץ ותבחר בlxqt.אחרי הבחירה תלחץ על שדה הזנת הסיסמא.תעלה מקלדת וירטואלית,תוריד אותה, ותלחץ על אנטר.תקבל את הדסקטופ lxqt ומשם תעבוד
כל השגיאות הם בגלל שהמחשב חלש ולא המערכת -
@מישהו12 אמר בהורדת לינדורס מדרייב:
.תלחץ על הסמל של החץ למטה במקלדת הוירטואלית שתעלה והיא תעלםאיזזה חץ הימני או השמאלי במקלדת
-
@רעהו-יעזורו אמר בהורדת לינדורס מדרייב:
@מישהו12 אמר בהורדת לינדורס מדרייב:
.תלחץ על הסמל של החץ למטה במקלדת הוירטואלית שתעלה והיא תעלםאיזזה חץ הימני או השמאלי במקלדת
הימני