הפעלת המחשב מהאונקי - הגדרת BOT MENU
-
@רעהו-יעזורו בטוח שהתרת במערכת הbios שניתן להעלות usb?
@MENIS
כשגמרתי את הצריבה בררופוס הוא נתן אזהרה שאני צריך לבטל בביוס איזה הגדרה שקשורה לUSB , לא הבנתי ברור מה, אז בטלתי משהו עם USB שהיה דומה למה שהיה כתוב שם , כנראה בטלתי את העלאה מUSB , אגב, מישהו יודע מה כן צריך להגדיר בביוס אחרי צריבה ברופוסתודה
-
@MENIS
כשגמרתי את הצריבה בררופוס הוא נתן אזהרה שאני צריך לבטל בביוס איזה הגדרה שקשורה לUSB , לא הבנתי ברור מה, אז בטלתי משהו עם USB שהיה דומה למה שהיה כתוב שם , כנראה בטלתי את העלאה מUSB , אגב, מישהו יודע מה כן צריך להגדיר בביוס אחרי צריבה ברופוסתודה
@רעהו-יעזורו איזה מערכת צרבת על האונקי?
-
על פי נסיוני יש ללחוץ על כפתור f מסוים זה משתנה ממחשב למחשב אח''כ לבחור בusb וזה עולה ללא קשר לביוס @רעהו-יעזורו
-
פוסט זה נמחק!
-
@רעהו-יעזורו איזה מערכת צרבת על האונקי?
@שלמה-ווייס
ווינדוס 2004 מכאן
תודה -
@רעהו-יעזורו בטוח שהתרת במערכת הbios שניתן להעלות usb?
@MENIS
שיניתי שמתי V בUSB

זה ההגדרה שיעלה מהUSB?
-
@MENIS
שיניתי שמתי V בUSB

זה ההגדרה שיעלה מהUSB?
@רעהו-יעזורו זה בסדר גמור רק שהאונקי לא עולה כי אולי זה לא צרוב בהתאם למחשב בן כמה המחשב והאם צרבת GPT או MBR?
עריכה: עכשיו אני רואה בתמונה שהמחשב שלך תומך בשניהם רק אם צרבת על GPT תבחר בUEFI -
@רעהו-יעזורו זה בסדר גמור רק שהאונקי לא עולה כי אולי זה לא צרוב בהתאם למחשב בן כמה המחשב והאם צרבת GPT או MBR?
עריכה: עכשיו אני רואה בתמונה שהמחשב שלך תומך בשניהם רק אם צרבת על GPT תבחר בUEFI@שלמה-ווייס
MBR כי בדקתי שזה מה שמתאים
האמת שהרגע נכנסתי למחשב שלי וראיתי שגם כאן הוא לא מזהה אותו , פשוט לא היה מוכנס עד הסוףאני אנסה כעת להפעיל
-
עריכה: עכשיו אני רואה בתמונה שהמחשב שלך תומך בשניהם רק אם צרבת על GPT תבחר בUEFI@שלמה-ווייס
מוזר כי היה באחד הפוסטים שאפשר לבדוק באפשרות להמיר מאחד לשני , ואם אין סימן שזה רק אחד
אני לא מוצא היכן זה היה אבל בדקתי אז שיש רק MBR -
@שלמה-ווייס
מוזר כי היה באחד הפוסטים שאפשר לבדוק באפשרות להמיר מאחד לשני , ואם אין סימן שזה רק אחד
אני לא מוצא היכן זה היה אבל בדקתי אז שיש רק MBR@רעהו-יעזורו לא יודע בדיוק מה בדקת אבל המחשב שלך תומך בשניהם רק עכשיו היה מוגדר על LEGACY שזה MBR
-
@רעהו-יעזורו לא יודע בדיוק מה בדקת אבל המחשב שלך תומך בשניהם רק עכשיו היה מוגדר על LEGACY שזה MBR
@שלמה-ווייס
כשבחרתי UEFI לא היה בכלל אפשרות בחירת מיקום התחלה שבחלקה העליון של התמונה , כל החלק העליון של התמונה נעלם
איך אני בוחר במצב UEFI , מאיפה יתחיל המערכת
תודה לך -
@שלמה-ווייס
כשבחרתי UEFI לא היה בכלל אפשרות בחירת מיקום התחלה שבחלקה העליון של התמונה , כל החלק העליון של התמונה נעלם
תודה לך@רעהו-יעזורו כי מחיצת הכונן שלך היא MBR
-
@שלמה-ווייס
תודה לך@רעהו-יעזורו אתה רוצה להתקין את ווינדוס מחדש?
-
@רעהו-יעזורו כי מחיצת הכונן שלך היא MBR
@שלמה-ווייס
כלומר שבהתקנה חדשה אני יכול UEFI , אבל אם אני מפעיל וינדוס טוגו אני צריך MBR? -
@שלמה-ווייס
כלומר שבהתקנה חדשה אני יכול UEFI , אבל אם אני מפעיל וינדוס טוגו אני צריך MBR?@רעהו-יעזורו בשניהם אתה יכול את שניהם רק שאם תרצה להתקין GPT תצטרך למחוק את כל המחיצות ולא ישאר שום זכר ושום תיקיית ווינדוס OLD (בכל אופן לא סומכים ע"ז)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות