מצלמה טובה לקניה
-
@הפילוסוף אמר במצלמה טובה לקניה:
אשמח לשמוע המלצות מהמומחים
אי אפשר לתת המלצות אם לא יודעים לאיזה צורך המצלמה...
-
-
@הפילוסוף SX 740 לא עולה 900 שקל והדבר העיקרי שטוב בה זה ווידאו ב-4k שלא שימושי בדרך כלל, SX 720 יותר זולה ושימושית וגם מקצועית משהו.
-
@הפילוסוף ממליצה על מחסני חשמל.
#מחירים סבירים +- (בטח במבצעים).
#אמינים.
#נותנים אחראיות מלאה.
אני קונה הרבה שם ולא התאכזבתי ב"ה.
בהצלחה.
-
אני רוצה לקנות מצלמה איכותית וקומפקטית או חדשה או יד שניה במצב חדש ושמעתי שזה מצלמה מתאימה . Canon PowerShot SX740 HS קנון השאלה היא אם מישהו מכיר משהו אמין ברשת או חנות שמוכרת באזור בני ברק בערך 900 שקל ואשמח לשמוע המלצות מהמומחים
@הפילוסוף תבדוק במקצועות
שם המקום לכאורה לשאלות מסוג זה -
אני רוצה לקנות מצלמה איכותית וקומפקטית או חדשה או יד שניה במצב חדש ושמעתי שזה מצלמה מתאימה . Canon PowerShot SX740 HS קנון השאלה היא אם מישהו מכיר משהו אמין ברשת או חנות שמוכרת באזור בני ברק בערך 900 שקל ואשמח לשמוע המלצות מהמומחים
@הפילוסוף אמר במצלמה טובה לקניה:
אני ממליץ גם על קנון G9 דגם מאוד מוצלח חיישן פי שתיים כמעט מהSX720 יש לה בעיה קטנה שאולי זה יכול להפריע שהזום שלה אופטי הוא רק 3 ודיגיטלי 12
אבל מצד האיכות היא הרבה יותר מוצלחת -
אוקי חברים ממש תודה . השאלה היא אם באלי אקספרס ראיתי שיש הפרש משמועתי השאלה אם זה באמת פחות איכותי ואם מישהו אולי מכיר קישור או מוכר יותר זול ואמין
@הפילוסוף פחות אמין!!
אלא אם אתה קונה בחנות מוכרת כמו Samsung נגיד.
בכל מקרה,
להצעות פתח אשכול חדש...
בינתיים,