מישהו יכול להוריד לי את נגן המדיה xplayer שיתמוך בגירסא ישנה של אנדרואיד
-
@צדיק-תמים נו, אז אולי תוריד לי??
תחפש את הגירסה הכי ישנה ככה שאולי יעבוד לי...
-
-
@שמואל-ש הורדתי ממקום אחר: https://drive.google.com/file/d/1AzeUDyUxB9x13WdMBhBSy0ctfg-UxNNP/view?usp=sharing
@צדיק-תמים אותו נגן?
עריכה אתה יודע אולי לאיזה גירסה זה מתאים??? -
@שמואל-ש הורדתי ממקום אחר: https://drive.google.com/file/d/1AzeUDyUxB9x13WdMBhBSy0ctfg-UxNNP/view?usp=sharing
@צדיק-תמים זה לא מתאים לגירסה שלי!!!

יש שם אולי משהו אחר שנראה לך שכן יתאים???ואגב איזה אתר יש לך שפתוח להורדות בנטפרי???
-
@צדיק-תמים זה לא מתאים לגירסה שלי!!!

יש שם אולי משהו אחר שנראה לך שכן יתאים???ואגב איזה אתר יש לך שפתוח להורדות בנטפרי???
-
@שמואל-ש אמר במישהו יכול להוריד לי את נגן המדיה xplayer שיתמוך בגירסא ישנה של אנדרואיד:
יש שם אולי משהו אחר שנראה לך שכן יתאים???
זה הגרסה הראשונה שיש שם
ואגב איזה אתר יש לך שפתוח להורדות בנטפרי???
בכל אתר יש חלק מההורדות שפתוחות כבר
@צדיק-תמים אמר במישהו יכול להוריד לי את נגן המדיה xplayer שיתמוך בגירסא ישנה של אנדרואיד:
בכל אתר יש חלק מההורדות שפתוחות כבר
איזה אתר זה?
-
-
-
@צדיק-תמים @דוד-1 ומכאן שלוחה הבקשה לכל מי שיכול ורוצה לעזור לי שימצא לי בבקשה אם יש אפליקצייה לצפייה בסרטים שיתמוך באנדרואיד 4.1.2 ומשהו שיותר טוב מה-MX PLAYER שיש לי כבר (-לא VLC כי זה לא יותר טוב)
תודה רבה מראש!!!
-
@צדיק-תמים @דוד-1 ומכאן שלוחה הבקשה לכל מי שיכול ורוצה לעזור לי שימצא לי בבקשה אם יש אפליקצייה לצפייה בסרטים שיתמוך באנדרואיד 4.1.2 ומשהו שיותר טוב מה-MX PLAYER שיש לי כבר (-לא VLC כי זה לא יותר טוב)
תודה רבה מראש!!!
@שמואל-ש אמר במישהו יכול להוריד לי את נגן המדיה xplayer שיתמוך בגירסא ישנה של אנדרואיד:
משהו שיותר טוב מה-MX PLAYER
אין יותר טוב מ-MXPLAYER או VLC
-
@דוד-1

קודם כל זה עובד!!!עכשיו בא נראה מי יותר טוב, ה-MX PLAYER או זה ששלחת
אגב: שלחת את זה בגלל שאתה יודע שזה יותר טוב או שסתם מצאת???
-
אגב: שלחת את זה בגלל שאתה יודע שזה יותר טוב או שסתם מצאת???
אני מכיר אותו, לא חושב שיש בו חיסרונות.
לא מכיר את MX PLAYER
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות