בקשת עזרה | יש לנו גלישה ברוחב פס של 15 מגה - לא מבין בזה ולא יודע מה לעשות.
-
יש לנו טלפון ואינטרנט ביתי של סלקום ובאינטרנט הספק הוא אר אל עם סינון של נטפרי.
לאחר שאנו סובלים מניתוקים ובעיות רבות וחוזרות גם בטלפון וגם באינטרנט חודשים רבים,
היום הגיע אלינו טכנאי של סלקום וטען שהכל מצוין גם האינטרנט וגם הטלפון.
הוא אמר שהסיבה לבעיות זה שיש לנו רוחב פס של 15 מגה בלבד,
אשמח לדעת מה הרוחב פס שבד''כ צורכים בשימוש ביתי- לאיזה רוחב פס לעלות?
מה בד''כ ההפרשים בעלויות?
האם הרוחב פס משפיע גם על הטלפון? (הטכנאי טען שכן.)
תודה רבה מראש. -
@נוני אז בא נעשה סדר אם יש לך פס של 15 מגה מהירות הורדה זה אומר שיש לךבאזור חצי מגה מהירות העלאה
כשאתה גולש המחשב שולח נתונים לשרת והוא בעצם משתמש בחצי מגה שיש לך וזה ממש נורא כי השרת לא מקבל נתונים ברצף ולכן האינטרנט נתקע כל הזמן ויש לך ניתוקים
בקשר לטלפון אני לא יודע אבל אני משער שהטכנאי צודק
גם בקשר למהירות הורדה זה איטי אבל לא טרגדיה כי סטיק עובד בד''כ על מהירות נמוכה מזה בחצי ומטה
וגם אם יש לך 15 מגה, בדר''כ זה יורד תלוי באיכות התשתית ומרחק מהארון תקשורת
בקשר לעלויות בבזק לפעמים זה בכלל לא משמעותי נתקלתי בקו שהיה איטי להחריד ולשדרג אותו עלה גרושים לא זוכר כרגע [הרבה פעמים זה בגלל שהתוכנית מאד ישנה והיום התוכניות יותר זולות]
הייתי ממליץ לשדרג למהירות 100 מ''ב הורדה ו5 מ''ב העלאה אני בבזק משלם על כזו חבילה 100 שח בשנה הראשונה ובשנה שלאחמ''כ 120 כמובן שאפשר לריב איתם והם מורידים -
@קינג-קומפיוטר אמר בבקשת עזרה | יש לנו גלישה ברוחב פס של 15 מגה - לא מבין בזה ולא יודע מה לעשות.:
@נוני אז בא נעשה סדר אם יש לך פס של 15 מגה מהירות הורדה זה אומר שיש לךבאזור חצי מגה מהירות העלאה
כשאתה גולש המחשב שולח נתונים לשרת והוא בעצם משתמש בחצי מגה שיש לך וזה ממש נורא כי השרת לא מקבל נתונים ברצף ולכן האינטרנט נתקע כל הזמן ויש לך ניתוקים
בקשר לטלפון אני לא יודע אבל אני משער שהטכנאי צודק
גם בקשר למהירות הורדה זה איטי אבל לא טרגדיה כי סטיק עובד בד''כ על מהירות נמוכה מזה בחצי ומטה
וגם אם יש לך 15 מגה, בדר''כ זה יורד תלוי באיכות התשתית ומרחק מהארון תקשורת
בקשר לעלויות בבזק לפעמים זה בכלל לא משמעותי נתקלתי בקו שהיה איטי להחריד ולשדרג אותו עלה גרושים לא זוכר כרגע [הרבה פעמים זה בגלל שהתוכנית מאד ישנה והיום התוכניות יותר זולות]
הייתי ממליץ לשדרג למהירות 100 מ''ב הורדה ו5 מ''ב העלאה אני בבזק משלם על כזו חבילה 100 שח בשנה הראשונה ובשנה שלאחמ''כ 120 כמובן שאפשר לריב איתם והם מורידיםלמה בזק לא חבל לי יש 100 מגה ב019 ב69₪ לא חבל על הכסף בל תשחית..... למה לפרנס את בזק סתם....