צ'אט בלחיצה על הניק
-
פוסט זה נמחק!
-
@שלמה-ווייס אמר בצ'אט בלחיצה על הניק:
@כהן-צדק התפריט בקליק ימני לא קשור לאתר רק לדפדפן וכמובן שלבעל האתר אין אפשרו לשנות
טעות.
-
@שמואל לא אתווכח כי אני לא בעל אתר בינתיים רק אמרתי מסברא ועדיין אני לא מבין איך תוכלו לערוך את התפריט אם בכל דפדפן הוא שונה וכן אם יש אפשרות הייתי בטוח נתקל בכזה דבר
אני באמת לא יודע איך אפשר לעשות את זה ואיך זה עובד, אבל בהחלט יש אפשרות לעשות באתר דברים שמתקשרים עם לחצי העכבר.
-
@שמואל אמר בצ'אט בלחיצה על הניק:
נשמע שיש לך טענות שאני או מי שזה לא יהיה שעוזר בניהול הפורום יושב ומתכנת לכם את הפורום מחדש שיתאים בדיוק לצרכים שלכם...
הדגשתי בפתיחת הפוסט:
בלי לבוא בטענה כנראה לא הכל אפשרי
אבל אתה צודק זה לא נשמע ונראה טוב ואני מתנצל על כך, תודה על כל הטרחה וההשקעה בפורום
-
@שמואל לא אתווכח כי אני לא בעל אתר בינתיים רק אמרתי מסברא ועדיין אני לא מבין איך תוכלו לערוך את התפריט אם בכל דפדפן הוא שונה וכן אם יש אפשרות הייתי בטוח נתקל בכזה דבר
אני באמת לא יודע איך אפשר לעשות את זה ואיך זה עובד, אבל בהחלט יש אפשרות לעשות באתר דברים שמתקשרים עם לחצי העכבר.
כמו ביוטיוב ,אגב שפותחים סרטון מתוכנת יוטיוב ב דרייב לחיצה ימנית ראשונה זה כמו ביוטיוב לחיצה שנייה זה כמו בכל דפדפן
-
נשמע שיש לך טענות שאני או מי שזה לא יהיה שעוזר בניהול הפורום יושב ומתכנת לכם את הפורום מחדש שיתאים בדיוק לצרכים שלכם...
בתור אחד שניהל פורום דומה בעבר (ומתכנן אחד חדש).
אי יודע עד כמה יש כל מיני דברים שקשה לשנות.
ולפעמים מעצבן לראות איך אנשים כאן מתעצבנים על ההנהלה היקרה שלא עושים כל דבר.הם לא חייבים לנו כלום.
מעבר לזה שהרבה דברים לא בשליטתם