מחשבון מסתיר מפשל קצת...
-
אני משתמש במחשבון שהביאו פה וזה עושה לי קצת בעיות.
- הרבה מאוד פעמים הוא שוכח את הסיסמה ומבקש ממני להגדיר סיסמה כאילו שעכשיו התקנתי את זה
- כמעט בכל פעם שאני מפעיל את הפלאפון /עושה הפעלה מחדש, האפליקצציה מפות (-מפות גוגל) שמוסתר במחשבון יוצא מהמחבוא שלו ונראה כאילו לא הסתרתי אותו ואני צריך כל פעם להסתיר את זה מחדש
מה זה אמור להיות?
(המחשבון כל הזמן מוסתר-על ידי האפשרות בתפריט של "הסתר יישומים" מישהו חושב שיש לזה קשר? ואם כן אז מה אפשר לעשות שזה לא יעשה בעיות אפילו שזה מוסתר?)עריכה: יש לי רוט על המכשיר (-אבל הוא אף פעם לא ביקש לי הרשאה לאפליקצייה הזאתי)
-
@שמואל-ש אמר במחשבון מסתיר מפשל קצת...:
אני משתמש במחשבון שהביאו פה וזה עושה לי קצת בעיות.
- הרבה מאוד פעמים הוא שוכח את הסיסמה ומבקש ממני להגדיר סיסמה כאילו שעכשיו התקנתי את זה
מה זה אמור להיות?
אני חושב שהבעיה היא כך
אחרי שאתה מגדיר סיסמא נוצר תקייה במנהל קבצים בשם Program Data
כך שברגע שאתה מוחק את התקייה נמחקה גם הסיסמא
אגב לכן זה גם רעיון אם מישהו שוכח את הסיסמא שימחוק את התקייה הנ"ל ולהגדיר סיסמא מחדש(המחשבון כל הזמן מוסתר-על ידי האפשרות בתפריט של "הסתר יישומים" מישהו חושב שיש לזה קשר? ואם כן אז מה אפשר לעשות שזה לא יעשה בעיות אפילו שזה מוסתר?)
לא נראה לי שיש קשר כי הוא לא מסתיר אותו באמת רק מסתיר מדף הבית
עריכה: יש לי רוט על המכשיר (-אבל הוא אף פעם לא ביקש לי הרשאה לאפליקצייה הזאתי)
גם לא נראה לי קשור אבל אולי תתן לו הרשאה
-
@אבא-לו אמר במחשבון מסתיר מפשל קצת...:
אני חושב שהבעיה היא כך
אחרי שאתה מגדיר סיסמא נוצר תקייה במנהל קבצים בשם Program Data
כך שברגע שאתה מוחק את התקייה נמחקה גם הסיסמאצודק במאה אחוז, ניסיתי וזה באמת קשור לזה
תודה רבה!!!
ומה לגבי שאלה 2
@שמואל-ש אמר במחשבון מסתיר מפשל קצת...:
כמעט בכל פעם שאני מפעיל את הפלאפון /עושה הפעלה מחדש, האפליקצציה מפות (-מפות גוגל) שמוסתר במחשבון יוצא מהמחבוא שלו ונראה כאילו לא הסתרתי אותו ואני צריך כל פעם להסתיר את זה מחדש
?????????????