מה ההבדל בין הצ'אט החדש של גוגל לבין Hangouts?
-
מדובר בגוגל הרגיל ולא העסקי וקראתי כתבה שגוגל מתחילה לפרוס את הצ'אט החדש גם למשתמשים רגילים אז בדקתי ואופ!! זה עבד לי.
לא הצלחתי לראות דברים משמעותיים. כי דיברו שאולי יהיה חסום בנטפרי כי זה כבר יהיה כמו רשת חברתית וכדו' ולא הבנתי לפי מה שהספקתי לראותתוכלו לבדוק בכתובת הבאה:
-
למי שאין חשבון G-suite זה לא שימושי כלל.
אני חושב שאי אפשר להיכנס בכלל לקבוצות בזה אם אין G-suite (או "חדרים" ככה קוראים לזה ב"צ'אט גוגל")
וגם אי אפשר ליצור צאט עם מישהו חדש וכו' אלא רק מה שיש כבר בהנגאוטס.
קיצר לא משהו.מה שכן נחמד - זה שאפשר להגדיר שם התראות, ואז לא צריך להשאיר את הדף של הצאט פתוח כל הזמן כדי לקבל התראות של צאט
-
@aiib מי אמר שהנגאוטס ייסגר? לא ברור כל כך.
בכל אופן - אני לא עובד בגוגל עדיין, ל יודע מה התכניות לגבי זה.
לא ברור בכלל עד כמה זה הולך להיות פונקציונלי.. זה בסך הכל עוד כלי של G-suite, שנועד למי שעובד בחברה, כך שזה מתממשק עם כל שאר הכלים וכו' - זה לא באמת נוח לסתם משתמש. זה נוח לתקשורת בין עובדי חברה וכד'
חוץ מהעניין של נטפרי - שאם טלגרם לא פתוח אז גם זה צריך להיות סגור, כי זה בערך אותו דבר (כמובן לא בפועל, אני מדבר ברמת מבנה הפלטפורמה). -
@chv אמר במה ההבדל בין הצ'אט החדש של גוגל לבין Hangouts?:
@aiib מי אמר שהנגאוטס ייסגר? לא ברור כל כך.
מדברים על זה כבר שנים. בכל אתרי הטכנולוגיה
בכל אופן - אני לא עובד בגוגל עדיין, ל יודע מה התכניות לגבי זה.
מעניין מה שאתה אומר....
לא ברור בכלל עד כמה זה הולך להיות פונקציונלי.. זה בסך הכל עוד כלי של G-suite, שנועד למי שעובד בחברה, כך שזה מתממשק עם כל שאר הכלים וכו' - זה לא באמת נוח לסתם משתמש. זה נוח לתקשורת בין עובדי חברה וכד'
כרגע זה באמת נראה פחות נח מהצ'אט הקיים. גם בחלון נפרד גם לא כזה ברור השורות מי כתב מה..
חוץ מהעניין של נטפרי - שאם טלגרם לא פתוח אז גם זה צריך להיות סגור, כי זה בערך אותו דבר (כמובן לא בפועל, אני מדבר ברמת מבנה הפלטפורמה).
זה בדיוק מה ששאלתי. מה זה שונה מהצ'אט היום. כאילו היום הצ'אט פתוח בנטפרי
-
@עזריאל אמר במה ההבדל בין הצ'אט החדש של גוגל לבין Hangouts?:
@chv ולמה זה לא שימושי אפשר לעלות הסרטות או קבצים אפשר לשנות הודעות וכו'
בזה אתה צודק, זה כנראה היתרון היחיד. אבל שים לב - תמונות נחסמות בנטפרי לחלוטין (לא נשלח לבדיקה). עריכה - כבר לא ככ ברור לי אם נשלח לבדיקה, נחסם או חוזר מבדיקה.. מבלבל העסק שם.
@aiib אמר במה ההבדל בין הצ'אט החדש של גוגל לבין Hangouts?:
זה בדיוק מה ששאלתי. מה זה שונה מהצ'אט היום. כאילו היום הצ'אט פתוח בנטפרי
זה מה שכתבתי, גוגל עוד לא פתחו את זה לחשבונות רגילים. כל מה שנפתח זה שימוש מאוד מוגבל (תנסה להשתמש בזה מחשבון G-suite ותבין.. "חדרים" - זה כמו ערוצים בטלגרם, יצירת קשר עם כל חבר ברשת (יש גם בהנגאוטס בעצם. רק כאן זה אפשרי גם עם סוג של "יוזרים"), בוטים - יש המון אפשרויות של בוטים בזה. בעיקר משמש למכירות)