עזרה בבחירת מחשב נייד
-
@מחוכם אמר בעזרה בבחירת מחשב נייד:
איך לבחור מחשב נייד לעריכת ווידאו ברמה גבוהה, בעיקר אני צריך לדעת מה חשוב שיהיה לי במחשב מצד זיכרון פנימי ודברים כאלה בגלל שאין לי מושג כ''כ בדברים האלה. בגדול אני רוצה מחשב להוריד עליו מספר תוכנות לעריכת ווידאו ושלא יכבידו עליו יותר מידי.
אני צריך את המידע מה אני צריך מצד חומרה וכו' ופחות שמות של חברות וכדומה.עריכת וידאו זה מחשב נייח, רק בדיעבד נייד, תחשוב טוב אם דחוף לך שזה יהיה נייד
מה התקציב? -
בוחר בפעם הראשונה מחשב ללימוד עריכת ווידאו. [לא משהו רציני מספיק לדעתי בשביל להשקיע על נייח, אולי בהמשך]
חשוב לי חיבורי USB שיהיו מספיק [לפחות 3] איכות של סאונד ומסך טוב.
חשוב שתהיה אפשרות לשדרוג הזיכרון [SSD] רק שאין לי מושג איזה זיכרון לבחור.
תקציב עד 3000 עם אפשרות קטנה לחריגה במקרה הצורך. -
בוחר בפעם הראשונה מחשב ללימוד עריכת ווידאו. [לא משהו רציני מספיק לדעתי בשביל להשקיע על נייח, אולי בהמשך]
חשוב לי חיבורי USB שיהיו מספיק [לפחות 3] איכות של סאונד ומסך טוב.
חשוב שתהיה אפשרות לשדרוג הזיכרון [SSD] רק שאין לי מושג איזה זיכרון לבחור.
תקציב עד 3000 עם אפשרות קטנה לחריגה במקרה הצורך.לעריכת וידאו זה ממש לא מספיק, לכן עדיף נייח הוא יצא זול יותר וחזק יותר ויעיל יותר
-
איך לבחור מחשב נייד לעריכת ווידאו ברמה גבוהה,
זה לא מגיע לזה
תקציב עד 3000
-
@איציק-דייטש ברמה גבוהה התכוונתי שהווידאו יראה באיכות טובה ופחות על המחשב, אבל בסדר גמור ותודה לכל המסייעים.
-
ברמה גבוהה התכוונתי שהווידאו יראה באיכות טובה
בעריכת ווידיאו צריך מחשב חזק!!! ופחות להסתכל על איך שרואים את הווידיאו, אבל בכל מקרה לוידיאו וגרפיקה צריך מסך ips שזה לא בהכרח יקר יותר מאחרים אבל זה צבעים טובים
-
@דנייאל אמר בעזרה בבחירת מחשב נייד:
וזכרון ראם 8 גיגה
זה קצת מדי!!
@דנייאל אמר בעזרה בבחירת מחשב נייד:
עריכת וידאו יכול להתקיים ברמה בסיסית בתוכנות קלות
תסתכל בפוסט הראשון מה הוא כתב, קבל ציטוט
לעריכת ווידאו ברמה גבוהה
-
@איציק-דייטש בתור התחלה וודאי שאני יכול להסתפק בדברים הקלים. ולכן נראה לי שאסתפק בכך לעת עתה.
אז תודה רבה לכל המייעצים למיניהם.