תקלה ב-MX PLAYER נעצר בכמה סרטונים כל כמה שניות
-
יש לי נגן MX PLAYER ורוב הסרטונים עובדים טוב רק יש כמה וכמה סרטונים שכל כמה שניות הם עוצרים לכמה שניות ואח"כ ממשיכים וחוזר חלילה...
יש למישהו פיתרון?
-
@שמואל-ש
יכול להיות שיש פגם בסרטונים האלה
תנסה עם נגן אחר (VLC מומלץ) ותראה אם הבעיה בקובץ או בנגן@משה-מזרחי VLC הרבה יותר גרוע!!!
-
@משה-מזרחי VLC הרבה יותר גרוע!!!
-
@משה-מזרחי בדקתי כבר הכל ורק זה טוב אבל יש את הבעיה הנ"ל
-
@שמואל-ש אמר בתקלה ב-MX PLAYER נעצר בכמה סרטונים כל כמה שניות:
VLC תומך בכל הפורמטים הקיימים יכול להיות שיש לך בעיה ספציפית בתוכנה אני משתמש אך ורק בVLC ואין לי בעיות בכלל
תנסה לעשות המרה לקובץ, אם הסרטון פגום גם אחרי המרה הוא ישאר פגום ואם זה בעיה בתוכנה מסתבר שזה יעבוד -
VLC תומך בכל הפורמטים הקיימים יכול להיות שיש לך בעיה ספציפית בתוכנה אני משתמש אך ורק בVLC ואין לי בעיות בכלל
תנסה לעשות המרה לקובץ, אם הסרטון פגום גם אחרי המרה הוא ישאר פגום ואם זה בעיה בתוכנה מסתבר שזה יעבוד@קינג-קומפיוטר @משה-מזרחי יש לכם אולי עוד נגן וידאו טוב (-לא VLC) שיותר טוב מ-MX PLAYER?
-
יש לי נגן MX PLAYER ורוב הסרטונים עובדים טוב רק יש כמה וכמה סרטונים שכל כמה שניות הם עוצרים לכמה שניות ואח"כ ממשיכים וחוזר חלילה...
יש למישהו פיתרון?
-
@צדיק-תמים יש לי את 1.7.40 יש יותר חדש מזה?
אדרבה תעלו לי!
-
@צדיק-תמים יש לי את 1.7.40 יש יותר חדש מזה?
אדרבה תעלו לי!
-
יש למישהו פיתרון?
@שמואל-ש זה נראה לי בעיה בסרטונים
ו @קינג-קומפיוטר תנסה לעשות המרה לקובץ, אם הסרטון פגום גם אחרי המרה הוא ישאר פגום ואם זה בעיה בתוכנה מסתבר שזה יעבוד
לא נכון אם זה פגום הוא לא ימיר את זה ואם הוא כן ימיר את זה זה יפתור את הבעיה
-
יש לי את 1.7.40
מוזר
אני מצאתי הכי חדש 1.3@צדיק-תמים אמר בתקלה ב-MX PLAYER נעצר בכמה סרטונים כל כמה שניות:
מוזר
אני מצאתי הכי חדש 1.3זה - https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1589905030415-mx-player_1.7.40.rar
מפה ומפהאם יש למישהו גירסה אחרת שיעלה בבקשה!
-
@שמואל-ש כאן יש את xplayer
-
@שמואל-ש כאן יש את xplayer