מחפש אפליקציה לספרים תורניים
-
@aharontz אתה מדבר על מה שכתבתי פה
@שמואל-ש אמר במחפש אפליקציה לספרים תורניים:
@יוסי-מחשבים אמר במחפש אפליקציה לספרים תורניים:
@IGO אמר במחפש אפליקציה לספרים תורניים:
אפליקציית ספרי יסוד
הורדה לא פתוחה בנטפרי
נכשל, אשמח אם תעלה שוב
???
זה של יוסי מחשבים, לא?
-
-
אפליקציית ספרי יסוד
הורדה לא פתוחה בנטפרי
-
מחפש אפליקציה של ספרים תורניים (בעיקר ספרי יסוד. תנך, משנה, גמרה, רמבם, שוע וכדו'. כמה שיותר יותר טוב) שיהיה אפשר להפעיל באופליין.
ראיתי שיש אפליקציה בשם ספאריה. אם משהו יוכל להוריד לי אותה/לאמר לי אם זה מה שאני מחפש.(https://play.google.com/store/apps/details?id=org.sefaria.sefaria)
או כל אפליקציה אחרת. יעזור לי מאד@צדיק-תמים אמר במחפש אפליקציה לספרים תורניים:
אם משהו יוכל להוריד לי אותה
בבקשה: org.sefaria.sefaria_359.apk
יש למישהו אולי את המאגר של האפליקצייה הזה??
פשוט בתוכו אין כלום ואפשר רק בהורדה לכן אשמח מאוד אם מישהו יכול להעלות את כל המאגר של האפליקצייה
@aharontz -
@צדיק-תמים אמר במחפש אפליקציה לספרים תורניים:
@שמואל-ש https://mitmachim.top/topic/12554/עזרה-באפליקצית-sefaria?_=1604048769022
תודה רבה לך! זה זה org.sefaria.sefaria_359.apk???
-
לכבוד כל העוזרים והמסייעים שיחיו, אני הקטן ג"כ התחבטתי רבות הורדת ספריא, לא הצלחתי בשום אופן, הורדתי כמה פעמים את 'מסד הנתונים' מ'גיטהאב' ולא התחלתי להבין מה עושים, כל הקישורים כאן לא עובדים אצלי, אני בנטפרי, יש לי מחשב 32 סיביות, מי יכול לשים קישור? תודה.
-
@aharontz אמר במחפש אפליקציה לספרים תורניים:
יש אפליקציה שנקראת אורייתא היא עובדת כמו תורת אמת ואפשר להוסיף לה ספרים בלי סוף אורייתא ספרי קודש.apk@aharontz אמר במחפש אפליקציה לספרים תורניים:
העלתי לך את המאגר לכאן:
https://drive.google.com/file/d/13MMBAGrswki1zRiavtfycDNYVaTAvGIm/view?usp=sharingשני הקישורים האלה לא עובדים לך?
-
תודה רבה לכם! השבתתי את האיסט ואז יכלתי להוריד את ספריא, עכשיו שני שאלות לי אליכם: א] איך מורידים ל'אורייתא' ספרים בלי סוף?, ב] מה הפירוש עדכון אפליקציית ספריא? האם הכוונה שהגירסה הבסיסית אפשר להתקינה תיכף לאחר ההורדה אלא שצריך לעדכן אותה? ואם כן אז איך באמת מעדכנים, תודה מראש לכל בעלי החסד שליט"א.
-
@igo זה ממש לא נכון! אני הבאתי את האפליקציה הזו התקנתי אותה להרבה חברים. אחרי ההתרנה מחליפים את הספריה שנוצרה בכרטיס בספריה שהעלתי וזהו! הכל עולה יש חיפוש ואין צורך בחיבור מקוון. מה שכן, השתמשתי בה בזמנו באנדרואיד 2.1 יכול להיות שבאנדרואידים החדשים היא כבר לא עובדת. לא בדקתי.
-
@aharontz אנחנו מדברים על ספריא. לא על אוריתא. (אני וששמעון)
אם אתה מדבר על ספריא, פשוט תנסה ותראה. לא יודע מה היה פעם אבל היום אם האפליקציה לא מעודכנת ההורדה בכלל לא תעבוד. וגם אחרי ההתקנה לא נוצרת תקיה בכרטיס (אין לי מושג איך זה עובד, אבל גם בחיפוש בסייר רוט לא מצאתי) ובוודאי שאין חיפוש אופליין. (אני משתמש באפליקציה כל יום! ומבירור איתם זה לא תקלה אצלי אלא שאין אפשרות כזו) -
@ששמעון אמר במחפש אפליקציה לספרים תורניים:
תודה רבה לכם! השבתתי את האיסט ואז יכלתי להוריד את ספריא, עכשיו שני שאלות לי אליכם: א] איך מורידים ל'אורייתא' ספרים בלי סוף?,
בתוכנה למחשב, לא באפליקציה, יש אפשרות יבוא של ספרים חדשים
שם גם תוכל להוסיף את המאגר של ספריא מגיטהב אם תיקח את הבצים שבסיומת TXTב] מה הפירוש עדכון אפליקציית ספריא? האם הכוונה שהגירסה הבסיסית אפשר להתקינה תיכף לאחר ההורדה אלא שצריך לעדכן אותה? ואם כן אז איך באמת מעדכנים, תודה מראש לכל בעלי החסד שליט"א.
תשובה: ספריא מובנית לשימוש אונליין עם אפשרות להוריד לה את המאגר לשימוש אופליין, זה מתוך האפליקציה בעצמה במסך ההגדרות
בהצלחה