עזרה| בטריה של נגן שהתנפחה
-
יש לי נגן ביזנס פלוס, שהתנפחה לו הבטריה, והמסך יצא קצת מהמקום...
הנגן עצמו עובד מעולה.
רציתי לדעת אם זה מסוכן להמשיך להשתמש בו ככה, ואם שווה להחליף לו בטריה, או שיש דרך להוריד לה תנפח איכשהו... -
ראשית כמו שאמרו צריך להחליף בטריה הפולימרים שבתוכה נזלו וסיימו את תפקידם. יש על הברטיה מספר בין 6 ספרות (בד"כ) שמציין את האורך רוחב גובה של הבטריה. את המספר הזה אתה מזין באלי אקספרס או אי ביי. לדוגמא: litium battry 354505 ובכמה שקלים נותן חיים חדשים לנגן שלך.
-
ראשית כמו שאמרו צריך להחליף בטריה הפולימרים שבתוכה נזלו וסיימו את תפקידם. יש על הברטיה מספר בין 6 ספרות (בד"כ) שמציין את האורך רוחב גובה של הבטריה. את המספר הזה אתה מזין באלי אקספרס או אי ביי. לדוגמא: litium battry 354505 ובכמה שקלים נותן חיים חדשים לנגן שלך.
-
@צדיק-תמים
פותחים את זה מקדימה בעדינות.
זה דבוק.
ניתן לעבור על זה עם סכין יפני בעדינות. -
@menta בדרך כלל זה אומר שהסוללה עשתה את שלה והגיע זמנה
ולגבי הסכנה בדרך כלל אם זה לא מנופח הרבה אפשר להמשיך להשתמש אולם ידוע על הרבה מקרים שהבטרייה התפוצצה לכן עדיף להיזהר....
ואין אופצייה להוריד את הנפח ולכן אם שווה לך מומלץ שתחליף בטרייה@AVIVI אמר בעזרה| בטריה של נגן שהתנפחה:
ולגבי הסכנה בדרך כלל אם זה לא מנופח הרבה אפשר להמשיך להשתמש אולם ידוע על הרבה מקרים שהבטרייה התפוצצה לכן עדיף להיזהר....
סתם בשביל הסקרנות, ומה קרה אחרי שהיא התפוצצה?
@aharontz אמר בעזרה| בטריה של נגן שהתנפחה:
תודה רבה!!!
עזרתם לי מאוד -
@AVIVI אמר בעזרה| בטריה של נגן שהתנפחה:
סתם בשביל הסקרנות, ומה קרה אחרי שהיא התפוצצה?
@aharontz אמר בעזרה| בטריה של נגן שהתנפחה:
תודה רבה!!!
עזרתם לי מאוד