העברת קבצים מנוקס למחשב
-
@MENIS אמר בהעברת קבצים מנוקס למחשב:
כעת תוכל לגשת אליהם במחשב כך:
מה זה כך ? איפה אני יראה את זה במחשב באיזה תקיה ?
-
@MENIS אמר בהעברת קבצים מנוקס למחשב:
@שנעון מסומן לך באדום על מה ללחוץ
מסומן כמה ולא בסדר מסויים או במספרים
-
@שנעון הכי פשוט ויעיל, להפעיל וואצפ ווב, להדפיס את הקוד qr במדפסת ולשרוק אותו על ידי האימולטור ואז הכל רץ ונוח פי כמה
-
@שנעון הכי פשוט ויעיל, להפעיל וואצפ ווב, להדפיס את הקוד qr במדפסת ולשרוק אותו על ידי האימולטור ואז הכל רץ ונוח פי כמה
@by6199 אי אפשר לסרוק רק להעלות תמונה וזה כל הבעיה שהתמונה לא מופיעה בנוקס אלא במחשב
-
@by6199 אי אפשר לסרוק רק להעלות תמונה וזה כל הבעיה שהתמונה לא מופיעה בנוקס אלא במחשב
@זעירא-דמן-חבריא יש לך מצלמת רשת במחשב? א"כ תכוון אותה על הקוד (בנייח) אם זה נייד תעשה עם מראה..
-
@זעירא-דמן-חבריא יש לך מצלמת רשת במחשב? א"כ תכוון אותה על הקוד (בנייח) אם זה נייד תעשה עם מראה..
@מה-הבעיה אין לי מצלמה כלל והוא כתב שאפשר לסרוק אז ..
-
-
אז תעשה מה ש@by6199 אמר
@by6199 אמר בהעברת קבצים מנוקס למחשב:
@מה-הבעיה על זה הגבתי שאני לא מבין איך סורקים לנוקס
-
@שנעון
במנהל הקבצים סמן וי על איזה קובץ ברצונך להעביר

עבור לתיקייה mnt-shared-Image

לחץ על שמונת הקוביות ובחר כמסומן:

כעת תוכל לגשת אליהם במחשב כך:

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות