שמיעת שירים דרך בלוטוס בc-2
-
לגבי אוזניות gbl (לא בלוטוס) בנוקיה C2 יש להם כמעט תמיד בעיות בחיבורים כי יש בC2 איזשהו מפתח מיוחד בחיבור של האזניה (על פי טכנאי פלאפונים גדול מהחיים!).
בבלוטוס יש לי בעיה בדיוק הפוכה יש לי אוזניות של gbl שתומכות בקבצי מוזיקה אבל בשיחות זה מתנתק בדרך כלל אחרי כמה דקות שיחה ואין לי מושג למה. -
טוב. הנה הפיתרון. מדריך מפורט.
אז קודם כל לגבי חברת QCY, קודם כל זה אחלה חברה, היה לי כאלה והוא צודק שבעבר זה עבר חלק עם C2, היום לא, והבעיה קיימת חוץ מזה ברמקולים של JBL הגדולים מכל הסוגים, שכל שיר זה מתנתק, מוזמנים לנסות, מה שאומר שזה לא רק בחברות דפוקות...
שורש הבעיה הוא בצורה שהבלוטוס עובד, ובעיקר בתוכנת הנגן שמגיעה עם C2.
כלומר, שכשהבלוטוס לא מעביר חומר, הוא מתנתק אוטומטית, ולפמים יודע להתחבר חזרה אוטומטית תלוי ברמקול/אוזניה, ובמעבר בין שירים זה שניה כך שלא שמים לב אפילו. ומענין שעכשיו יש לי רמקול שכל פעם שהוא מתחבר בבלוטות' הוא חוזר לווליום ברירת מחדל (על 25), וראה זה פלא בC2 בלבד! בכל שיר הוא חוזר לווליום ברירת מחדל אפילו שהוא לא מתנתק אלא ממשיך להשמיע ברצף!!! וזה ראיה כנ"ל.
ושים לב גם כשאתה מחבר שני C2 מיד אחרי החיבור הם מתנתקים, ורק כשאתה מתחיל להעביר קובץ הם מתחברים שוב אוטומטית!
ודו"ק כי נכון הוא. וזה לפעמים גם יוצר בעיות במשחקים בבלוטות' של C2!! ומסביר עוד הרבה בעיות!!
למייעישה זה תלוי בסוג הטכנלוגית בלוטות' של הרמקול/אוזניה.
יתכן שתוכנת נגן אחרת תוכל לעבוד רגיל בלי להתנתק, יש לי הסבר בענין, אתה יכול להוריד פה מהפורום כמה ולנסות.
סליחה על האריכות! -
@אפרושי-מאיסורא אמר בשמיעת שירים דרך בלוטוס בc-2:
אגב, כל פלאפון שהוזמן מזיפי וכדו' צריך ללכת לחנות לפתוח את האנטנה של הבלוטוס)
מה הכוונה?
אם כוונתך ליישר את השיניים של האנטנה יש לזה מדריך איפשהו כאן -
@אברך-כולל אמר בשמיעת שירים דרך בלוטוס בc-2:
לגבי אוזניות gbl (לא בלוטוס) בנוקיה C2 יש להם כמעט תמיד בעיות בחיבורים כי יש בC2 איזשהו מפתח מיוחד בחיבור של האזניה (על פי טכנאי פלאפונים גדול מהחיים!).
ודאי, יש לזה מתאם מיוחד! (וכן לMTK)
לא ראיתי עדיין C2 שהסתדר עם JBL בלי המתאם הנ"ל
במיוחד C100 -
@מנחמן אמר בשמיעת שירים דרך בלוטוס בc-2:
ודאי, יש לזה מתאם מיוחד! (וכן לMTK)
לא ראיתי עדיין C2 שהסתדר עם JBL בלי המתאם הנ"ל
במיוחד C100איזה מתאם וכן היכן ניתן להשיגו?
-
יש בשכונת בית ישראל בירושלים חנות באזר המציאות שמוכר מתאם לאוזניות לC2 בכמה שקלים.
לא נכון שכל כבל מאריך של אוזניות יעזור כי הכבל המאריך עושה את אותם בעיות וכן כל המפצלי אוזניות למיניהםזה קשור לחנות ברחוב רשי בבני ברק?