עזרה I כניסה לרקוברי ללא ניפוי באגים
-
שלום יש לי שיאומי שנתקע על הסמל שלו בהדלקה שיחקתי איתו וירד האפשרות של ניפוי באגים תכלס אני רוצה להגיע עכשיו לרקוברי כדי לתקן משם (יש לי ידע איך) מישהו יכול להדריך אותי איך להגיע לרקוברי לא דרך קופסת צריבה וכו אלא דרך המכשיר או מחשב רגיל (עם דריברים כבר)
-
@זונדל-גרנד סליחה שלא יכלתי נענות....
מה הכוונה מתחבר? שאני מחבר אותו כן נהיה משהו במחשב מסמן שיש כונן ,,רק לא זמין וכן מובליגו נפתחת אך מתחילה לטעון ונעצרת באמצע כי אין ניפוי באגים ו adb בפקודה adb drivers לא מביא את הפלאפון זה נקרא עולה או לא? -
@זונדל-גרנד אז איך אני יכול להתקין גרסה חדשה? (ללא קופסת צריבה) יש לי את הקבצים והייתי צריך להשים אותם על הכרטיס ואז מהרקוברי...
-
@זונדל-גרנד היכן אני משיג או מה שמה?
-
@איש-אמת אמר בעזרה I כניסה לרקוברי ללא ניפוי באגים:
שלום יש לי שיאומי שנתקע על הסמל שלו בהדלקה שיחקתי איתו וירד האפשרות של ניפוי באגים תכלס אני רוצה להגיע עכשיו לרקוברי כדי לתקן משם (יש לי ידע איך) מישהו יכול להדריך אותי איך להגיע לרקוברי לא דרך קופסת צריבה וכו אלא דרך המכשיר או מחשב רגיל (עם דריברים כבר)
אתה תצטרך לצרוב קושחה חדשה או יוזר דאטה נורמלי זה לא משהו שידריכו אותך פה פשוט תפנה למוכר שלך.
-
@המביט-לארץ ,תודה על המענה ,אתמול בשעה מאוחרת הסתדרתי ושכחתי לעדכן כאן
אז תודה לכל העוזרים -
@זונדל-גרנד לא משתנה הiemi
-
@זונדל-גרנד אמר בעזרה I כניסה לרקוברי ללא ניפוי באגים:
@איש-אמת מי שצרב את הpac הרוסי השתנה לו גם ה IMAI
יכול להיות אבל תכלס יש לי סים כשר (ואפילו הוצאתי אותו כמה פעמים) והוא עובד [אין לי כרגע את ה imai הישן כך שאני לא יכול לבדוק]
-
@זונדל-גרנד בעיקרון צריבת PAC לא אמור לפגוע בIMEI כל עוד לא שיחקו עם ההגדרות של התוכנה (!) , גם אם IMEI נמחק אפשר לצרוב IMEI כשר עם תוכנה...
-
@זונדל-גרנד hot אני גם בהתחלה לא האמנתי שיעבוד אבל המציאות עולה...
-
@זונדל-גרנד אמר בעזרה I כניסה לרקוברי ללא ניפוי באגים:
@איש-אמת מי שצרב את הpac הרוסי השתנה לו גם ה IMAI
התוכנה לא אמורה לגעת בimei אא"כ איפסת את השבב.