עידכון וינדוס WINDOWS UPDATE
-
שלום רב לא מזמן הופיע בסרגל כלים למטה בצד שמאול של שולחן עבודה אזהרה על עידכון וינדוס WINDOWS UPDATE ניסתי לעדכן בזמן שהוא מחובר לאינטרנט אך כתב שנכשל עקב כך שלא הצליח להגיע לאינטרנט בזמן שכן היה אינטרנט כפי מה שנראה לי שקראתי שבעדכון האחרון השתבש משהו וגרם לבעיה הזאת אך אני לא יודע כמן כן ניסתי להתקין את הפקודת באט הנחמדה של אלישי נהיה כתוב חלש למטה בצד שמאול הפעל את וינדוס עבור אל הגדרות כדי להפעיל את וינדוס אך נכשל בבעיה לחיבור ואינטרנט אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בכך וכמובן בצורה הכי קלה
בתודה מראש!
לאחר התקנה של אלישי
וינדוס.JPG -
זה מה שכתוב WINDOWS UPDATE
לא הצלחנו להתחבר לשירות העדכון. אנו ננסה שוב מאוחר יותר, או שתוכל לבדוק כעת. אם עדיין לא ניתן להתחבר, ודא שאתה מחובר לאינטרנט. -
תפעיל עם הקובץ המצורף
KMSoffline v2.1.3.zip -
@יוסי-מחשבים אמר בעידכון וינדוס WINDOWS UPDATE:
תפעיל עם הקובץ המצורף
KMSoffline v2.1.3.zipמה בדיוק אני אמור לעשות יש לי מחשב של 64 הפעלתי את ה64 מה אני אמור לעשות שם
-
@שבע-יפול-צדיק
יש לך אינטרנט כשר של נטפרי אם כן מאיזה ספק???
כי חלק מהספקים לא מספקים עדכונים לווינדווס!!!!
(אני חושב שבחברת RL ובחברת Kosher Sim) -
@שבע-יפול-צדיק אמר בעידכון וינדוס WINDOWS UPDATE:
@יוסי-מחשבים אמר בעידכון וינדוס WINDOWS UPDATE:
תפעיל עם הקובץ המצורף
KMSoffline v2.1.3.zipמה בדיוק אני אמור לעשות יש לי מחשב של 64 הפעלתי את ה64 מה אני אמור לעשות שם
ליד Product לבחור ב-Windows
ואז ללחוץ על Activate -
למד פרטים נוספים מביא אותי ל
https://support.microsoft.com/he-il/help/20527/windows-10-activation-troubleshooter
-
תתקין את התוכנה המצורפת
KMSpico_setup.exe
בסיום ההתקנה לך להתחל וחפש Kmspico הפעל ולחץ על הכפתור האדום -
סוף דבר הצליח מעל המשוער נכנסתי להגדרות ואכן לא הופיע התזכואת למטה שכעת וינדוס לא מופעל וכמו כן ראיתי בהגדרות שזה באמת שודרג וכן WINDOWS UPDATE נהיה וי ירוק
-
שכחתי לשאול אותך זה מה שהופיע לי שהתקנתי את זה KMSpico_setup.exe (בהתחלה הופיע חלונות אלו ולאחר מכן הגיע ללחצן האדום) אין לי מה להתרגש מזה כי בעצם בWINDOWS UPDATE יש וי ירוק שזה מעודכן ובהגדרות כתוב שזה וינדוס ENTERPISE נכון???