מצאתי פונט מגניב....
- 
@איציק-דייטש כן עשיתי לפי המדריך @אפרושי-מאיסורא יפה, בהצלחה. 
- 
@עזריאל תוריד את הגופן תעשה "התקן" ואז תעשה לפי ההוראות הנ" אין סיבה בעולם שזה לא יעבוד 
- 
@עזריאל תוריד את הגופן תעשה "התקן" ואז תעשה לפי ההוראות הנ" אין סיבה בעולם שזה לא יעבוד 
- 
@ישראל-קרביצקי אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים יוסי אפשר עזרה למה הפונט לא עובד לי? @איציק-דייטש העלה מדריך בתגובה שלו למעלה: 
 מדריך.mp4@יוסי-מחשבים אמר במצאתי פונט מגניב....: @ישראל-קרביצקי אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים יוסי אפשר עזרה למה הפונט לא עובד לי? @איציק-דייטש העלה מדריך בתגובה שלו למעלה: 
 מדריך.tsלא הצלחתי להתקין והסרטון לא נפתח 
- 
@איציק-דייטש יש גם ttf? 
- 
@יוסי-מחשבים אמר במצאתי פונט מגניב....: @ישראל-קרביצקי אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים יוסי אפשר עזרה למה הפונט לא עובד לי? @איציק-דייטש העלה מדריך בתגובה שלו למעלה: 
 מדריך.tsלא הצלחתי להתקין והסרטון לא נפתח @פישל אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים אמר במצאתי פונט מגניב....: @ישראל-קרביצקי אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים יוסי אפשר עזרה למה הפונט לא עובד לי? @איציק-דייטש העלה מדריך בתגובה שלו למעלה: 
 מדריך.tsלא הצלחתי להתקין והסרטון לא נפתח ניסית לפתוח עם VLC? 
- 
@פישל אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים אמר במצאתי פונט מגניב....: @ישראל-קרביצקי אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים יוסי אפשר עזרה למה הפונט לא עובד לי? @איציק-דייטש העלה מדריך בתגובה שלו למעלה: 
 מדריך.tsלא הצלחתי להתקין והסרטון לא נפתח ניסית לפתוח עם VLC? @יוסי-מחשבים אמר במצאתי פונט מגניב....: @פישל אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים אמר במצאתי פונט מגניב....: @ישראל-קרביצקי אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים יוסי אפשר עזרה למה הפונט לא עובד לי? @איציק-דייטש העלה מדריך בתגובה שלו למעלה: 
 מדריך.tsלא הצלחתי להתקין והסרטון לא נפתח ניסית לפתוח עם VLC? הוא לא נותן להוריד בכלל 
 בשלוש נקודות
- 
@יוסי-מחשבים אמר במצאתי פונט מגניב....: @פישל אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים אמר במצאתי פונט מגניב....: @ישראל-קרביצקי אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים יוסי אפשר עזרה למה הפונט לא עובד לי? @איציק-דייטש העלה מדריך בתגובה שלו למעלה: 
 מדריך.tsלא הצלחתי להתקין והסרטון לא נפתח ניסית לפתוח עם VLC? הוא לא נותן להוריד בכלל 
 בשלוש נקודות
- 
@פישל נראה לי שאתה יכול לפתוח עם vlc כמו במדריך שכתבתי על vlc שאתה מעתיק את קישור של הסרטון לתוך vlc @איציק-דייטש אמר במצאתי פונט מגניב....: @פישל נראה לי שאתה יכול לפתוח עם vlc כמו במדריך שכתבתי על vlc שאתה מעתיק את קישור של הסרטון לתוך vlc הצלחתי לראות אך לא להוריד 
- 
@איציק-דייטש אמר במצאתי פונט מגניב....: @פישל נראה לי שאתה יכול לפתוח עם vlc כמו במדריך שכתבתי על vlc שאתה מעתיק את קישור של הסרטון לתוך vlc הצלחתי לראות אך לא להוריד @פישל @יוסי-מחשבים העלה את זה לפה 
- 
@פישל @יוסי-מחשבים העלה את זה לפה @איציק-דייטש אמר במצאתי פונט מגניב....: @פישל @יוסי-מחשבים העלה את זה לפה לא נכון הוא צוטט שאתה הבאת את זה אבל כבר הסתדרתי  
- 
@ישראל-קרביצקי אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים יוסי אפשר עזרה למה הפונט לא עובד לי? @איציק-דייטש העלה מדריך בתגובה שלו למעלה: 
 מדריך.mp4@פישל 
 @יוסי-מחשבים אמר במצאתי פונט מגניב....:@איציק-דייטש העלה מדריך בתגובה שלו למעלה: 
 מדריך.tsזה??, זה לא המדריך?? 
- 
@פישל 
 @יוסי-מחשבים אמר במצאתי פונט מגניב....:@איציק-דייטש העלה מדריך בתגובה שלו למעלה: 
 מדריך.tsזה??, זה לא המדריך?? @איציק-דייטש אמר במצאתי פונט מגניב....: @פישל 
 מדריך.tsזה??, זה לא המדריך?? ואי אפשר לראות אותו ולא להוריד אותו הוא צוטט שאתה הבאת את זה אבל הסתדתי 
- 
@איציק-דייטש אמר במצאתי פונט מגניב....: @פישל 
 מדריך.tsזה??, זה לא המדריך?? ואי אפשר לראות אותו ולא להוריד אותו הוא צוטט שאתה הבאת את זה אבל הסתדתי 
- 
@פישל איפה שכתוב מדריך.ts זה המדריך שהוא העלה לפה!!! @איציק-דייטש אמר במצאתי פונט מגניב....: @פישל איפה שכתוב מדריך.ts זה המדריך שהוא העלה לפה!!! צודק הוא כתב שאתה הבאת מדריך ושלך חסום טוב תודה כבר הסתדתי 
- 
@איציק-דייטש אמר במצאתי פונט מגניב....: @פישל איפה שכתוב מדריך.ts זה המדריך שהוא העלה לפה!!! צודק הוא כתב שאתה הבאת מדריך ושלך חסום טוב תודה כבר הסתדתי 
- 
@פישל 
 מדריך.tsזה??, זה לא המדריך?? @איציק-דייטש אמר במצאתי פונט מגניב....: @פישל 
 מדריך.tsזה??, זה לא המדריך?? צודק, פדיחה