מצאתי פונט מגניב....
- 
@איציק-דייטש יש את הפונט הזה להורדה בחינם בפרוג ועוד במלא אתרים @srulikol אמר במצאתי פונט מגניב....: @איציק-דייטש יש את הפונט הזה להורדה בחינם בפרוג ועוד במלא אתרים גם פה זה חינם... 
 @A0533057932 אמר במצאתי פונט מגניב....:אני מצאתי את זה בטלגרם 
 @יוסי-מחשבים אמר במצאתי פונט מגניב....:היסטוריה: 
 https://www.prog.co.il/articles/1486כנ"ל 
- 
LikkudUB.otf 
 דוגמה

מדריך: שימוש בפונט ״הליכוד״ ופונטים אחרים שלא מגיבים בתוכנות אופיס.
 @יוסי-מחשבים העלה את המדריך לאלו שחסום להם 
 כרגע הוא לשימוש אישי, אני אעדכן כשיהיה לשימוש מסחרי (אם תרצו להתעדכן, תעשו עוקב לפוסט.).@איציק-דייטש התקנתי את הפונט , ואני לא רואה אותו בוורוד, איפה הבעיה? (והקישור למדריך חסום לי מנתיב..), תודה. 
- 
@איציק-דייטש התקנתי את הפונט , ואני לא רואה אותו בוורוד, איפה הבעיה? (והקישור למדריך חסום לי מנתיב..), תודה. @אפרושי-מאיסורא @יוסי-מחשבים העלה לפה את המדריך 
- 
@אפרושי-מאיסורא @יוסי-מחשבים העלה לפה את המדריך @איציק-דייטש מגניב תודה לכוולם. 
- 
@איציק-דייטש מגניב תודה לכוולם. @אפרושי-מאיסורא זה עובד לך? 
- 
@אפרושי-מאיסורא זה עובד לך? @איציק-דייטש כן עשיתי לפי המדריך 
- 
@איציק-דייטש כן עשיתי לפי המדריך @אפרושי-מאיסורא יפה, בהצלחה. 
- 
@עזריאל תוריד את הגופן תעשה "התקן" ואז תעשה לפי ההוראות הנ" אין סיבה בעולם שזה לא יעבוד 
- 
@עזריאל תוריד את הגופן תעשה "התקן" ואז תעשה לפי ההוראות הנ" אין סיבה בעולם שזה לא יעבוד 
- 
@ישראל-קרביצקי אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים יוסי אפשר עזרה למה הפונט לא עובד לי? @איציק-דייטש העלה מדריך בתגובה שלו למעלה: 
 מדריך.mp4@יוסי-מחשבים אמר במצאתי פונט מגניב....: @ישראל-קרביצקי אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים יוסי אפשר עזרה למה הפונט לא עובד לי? @איציק-דייטש העלה מדריך בתגובה שלו למעלה: 
 מדריך.tsלא הצלחתי להתקין והסרטון לא נפתח 
- 
@איציק-דייטש יש גם ttf? 
- 
@יוסי-מחשבים אמר במצאתי פונט מגניב....: @ישראל-קרביצקי אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים יוסי אפשר עזרה למה הפונט לא עובד לי? @איציק-דייטש העלה מדריך בתגובה שלו למעלה: 
 מדריך.tsלא הצלחתי להתקין והסרטון לא נפתח @פישל אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים אמר במצאתי פונט מגניב....: @ישראל-קרביצקי אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים יוסי אפשר עזרה למה הפונט לא עובד לי? @איציק-דייטש העלה מדריך בתגובה שלו למעלה: 
 מדריך.tsלא הצלחתי להתקין והסרטון לא נפתח ניסית לפתוח עם VLC? 
- 
@פישל אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים אמר במצאתי פונט מגניב....: @ישראל-קרביצקי אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים יוסי אפשר עזרה למה הפונט לא עובד לי? @איציק-דייטש העלה מדריך בתגובה שלו למעלה: 
 מדריך.tsלא הצלחתי להתקין והסרטון לא נפתח ניסית לפתוח עם VLC? @יוסי-מחשבים אמר במצאתי פונט מגניב....: @פישל אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים אמר במצאתי פונט מגניב....: @ישראל-קרביצקי אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים יוסי אפשר עזרה למה הפונט לא עובד לי? @איציק-דייטש העלה מדריך בתגובה שלו למעלה: 
 מדריך.tsלא הצלחתי להתקין והסרטון לא נפתח ניסית לפתוח עם VLC? הוא לא נותן להוריד בכלל 
 בשלוש נקודות
- 
@יוסי-מחשבים אמר במצאתי פונט מגניב....: @פישל אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים אמר במצאתי פונט מגניב....: @ישראל-קרביצקי אמר במצאתי פונט מגניב....: @יוסי-מחשבים יוסי אפשר עזרה למה הפונט לא עובד לי? @איציק-דייטש העלה מדריך בתגובה שלו למעלה: 
 מדריך.tsלא הצלחתי להתקין והסרטון לא נפתח ניסית לפתוח עם VLC? הוא לא נותן להוריד בכלל 
 בשלוש נקודות
- 
@פישל נראה לי שאתה יכול לפתוח עם vlc כמו במדריך שכתבתי על vlc שאתה מעתיק את קישור של הסרטון לתוך vlc @איציק-דייטש אמר במצאתי פונט מגניב....: @פישל נראה לי שאתה יכול לפתוח עם vlc כמו במדריך שכתבתי על vlc שאתה מעתיק את קישור של הסרטון לתוך vlc הצלחתי לראות אך לא להוריד 
- 
@איציק-דייטש אמר במצאתי פונט מגניב....: @פישל נראה לי שאתה יכול לפתוח עם vlc כמו במדריך שכתבתי על vlc שאתה מעתיק את קישור של הסרטון לתוך vlc הצלחתי לראות אך לא להוריד @פישל @יוסי-מחשבים העלה את זה לפה 
- 
@פישל @יוסי-מחשבים העלה את זה לפה @איציק-דייטש אמר במצאתי פונט מגניב....: @פישל @יוסי-מחשבים העלה את זה לפה לא נכון הוא צוטט שאתה הבאת את זה אבל כבר הסתדרתי