להורדה | תוכנה שלוקחת את תיאור הקובץ או שם האלבום וכו' וממירה לשם הקובץ, וכן הכנסת תמונה לשיר
-
@אלישי אמר במחפש תוכנה שלוקחת את תיאור הקובץ או שם האלבום וכו' וממירה לשם הקובץ:
@אין-דופי יש את TagScanner שם תוכל לשנות שם קובץ ע"י מאפייני הקובץ (כל מידע שתרצה..)
אם כבר יש תוכנה מומלצת יותר: mp3tag
-
@אלישי אמר במחפש תוכנה שלוקחת את תיאור הקובץ או שם האלבום וכו' וממירה לשם הקובץ:
@אין-דופי יש את TagScanner שם תוכל לשנות שם קובץ ע"י מאפייני הקובץ (כל מידע שתרצה..)
דוגמא:
@יוסי-מחשבים אמר במחפש תוכנה שלוקחת את תיאור הקובץ או שם האלבום וכו' וממירה לשם הקובץ:
אם כבר יש תוכנה מומלצת יותר: mp3tag
רק להבהיר את עצמי:
יש לי 4187 קבצים ששוחזרו מפאונד 0000, אני רוצה שכל קובץ יקבל את השם שיש לו בתיאור וכו'.
אני יכול לבצע את הפעולה במכה אחת לכולם? -
@אין-דופי לא בדקתי את התוכנה שיוסי מחשבים העלה, אם כי שמעתי ממנו רבות ומצאתי שם גם משהו אחד שזה עושה מה שתג סקאנר לא עושה, אבל בגדול אני משתמש עם תג סקאנר ומאוד נהנה ממנו מהפונקציות הרבות שיש לו....
לעצם העניין תג סקאנר יוכל בקלות לעשות לך את העבודה לסדר את שמות הקבצים ואת התיקיות ואת תתי התיקיות.. לדוגמא תוכל להגדיר שמספר הרצועה ושם הקובץ יהיו על שם השיר, ואז בתיקיה שם הקובץ נמצא, ייקרא בשם האלבום, והתיקייה הזאת תהיה בתוך תיקייה בשם האמן, וזה יהיה בתיקיה הנושא את שם השנה, וכד' איך שתרצה ותגדיר.. -
@אין-דופי לא בדקתי את התוכנה שיוסי מחשבים העלה, אם כי שמעתי ממנו רבות ומצאתי שם גם משהו אחד שזה עושה מה שתג סקאנר לא עושה, אבל בגדול אני משתמש עם תג סקאנר ומאוד נהנה ממנו מהפונקציות הרבות שיש לו....
לעצם העניין תג סקאנר יוכל בקלות לעשות לך את העבודה לסדר את שמות הקבצים ואת התיקיות ואת תתי התיקיות.. לדוגמא תוכל להגדיר שמספר הרצועה ושם הקובץ יהיו על שם השיר, ואז בתיקיה שם הקובץ נמצא, ייקרא בשם האלבום, והתיקייה הזאת תהיה בתוך תיקייה בשם האמן, וזה יהיה בתיקיה הנושא את שם השנה, וכד' איך שתרצה ותגדיר..שכנעת.
אנסה ואראה.
שכוייח שכוייח! -
@אין-דופי תעשה קודם ניסיון על כמה קבצים שאותם תעתיק למקום אחר ואז תעשה נסיון עליהם רק אחרי שתהנה מהתוצאות תעשה את זה על כולם... (אתה לא רוצה למצוא את עצמך עם עשרות קבצים מבולגנים בתיקיות עם שמות שלא רצית....
בינתיים עובד מעולה, תודה.
רק לא מצאתי את האופציה שהוא יחלק לתיקיות. איפה זה נמצא?