עזרה-חברות
-
@A0533057932 ואיזה איזור אתה גר???
-
@מלכישוע-בן-צרויה
כל חברת בת יהיה יותר הפרעות בקליטה מאשר החברה בעצמה
לדוגמא להוט מובייל יהיה פחות קליטה מפרטנר אע"פ שהם על אותו אנטנה (מציאות) לי יש את 2 החברות ואני רואה את ההבדלים
לכן תמיד בעדיפות עדיף את החברה המקורים כמו פלאפון פרטנר או סלקום -
@מלכישוע-בן-צרויה אמר בעזרה-חברות:
חברים אני צריך שתעזרו לי דקה,נתחיל מזה שאני מתלבט בין הוט מובייל לגולן ביררתי בסביבה של ביתי את האנטנות וגם האנטנה של הוט מובייל שזה בעצם האנטנה של פרטנר וגם האנטנה של גולן שהיא בעצם האנטנה של סלקום הם נמצאות באותו מקום אז אני לא יודע על מה ללכת כי שתךי האנטנות קרובות ואני רוצה לדעת בכלליות מה יותר טוב בקליטה מלאה בגלישה וכו אשמח מכל מי שינתן עצה תודה וחג שמח
יש תשובה אחת לשאלה שלך, כמו שכתבתי כמה פעמים כל איזור יש את הקליטה שלה, מה שאתה צריך לעשות זה לבדוק עם השכנים מה הכי טוב באיזור. יכול להיות שבאיזור שלך פאלפון למשל הכי טוב...
-
@להבין-ולהשכיל אבל בדקתי ובאזור שלי יש פרטנר וסלקום ואני מתלבט או הוט או גולן
-
לדעתי תעבור לפרטנר או לסלקום (עלות סים 10 שקל) תבדוק מה אתה הכי מרוצה, אחרי שאתה תראה מה הכי טוב לך תעבור להוט (שמבוסס על פרטנר, ולדעתי אין סיבה לעבור להוט אם אתה מרוצה מפרטנר) או לגולן(שמבוסס על סלקום).
אם תעבור מיד לגולן יש סיכון של 50 שקל (עלות סים)או 36 שקל בהוט שהולך לפח... -
@להבין-ולהשכיל אני יגיד לך אצלנו בבית סלקום ופרטנר יש אותו רמת קליטה ואני יעשה או גולן או הוט סלקום ופרטנר אני לא יעשה כי אין להם חבילות משתלמות אז אני מתלבט אתה מבין על מה?
-
@מלכישוע-בן-צרויה לא מובן
צריך לבדוק בפועל מה נותן יותר תפוקה
והמליצו לך לקחת את סלקום ופרטנר
לעשות תוכנית לבדוק
ואחרי יומים לבטל
לא אמרו לך להישאר עם פרטנר לנצח -
@מלכישוע-בן-צרויה וזה שאמרו לך שיש אנטנה לא אומר כלום
יכול להיות שפלאפון שאין אנטנה קרובה יהיה קליטה יותר טובה -
@A0533057932 זה מה שאמרתי שתמיד אפשר לעבור אבל גם לברר מותר,לא???
-
@מלכישוע-בן-צרויה מה אתה רוצה שיענו לך
אין תשובה אחרת חוץ ממה שאמרו לך לבדוק בפועל
נתנו לך עיצה איך לבדוק במחיר זול
על יד שתיקח מפרטנר או סלקום ששם עלות סים נמוכה או חינם
מה אתה מצפה שיאמרו לך?
שסלקום גונבים כסף מלקוחות?
אין איך לדעת למה יהיה לך בבית קליטה יותר טובה של אינטרנט וזה לא משנה איפה האנטנה עומדת אלא כמה לקוחות יש על האנטנה הזאת
מה רוחב הפס שמקבלים וכו' -
פוסט זה נמחק!
-
זה שיש לכם קליטה טובה בפרטנר או בסלקום זה לא אומר שבהוט או גולן יהיה את אותה רמת הקליטה...