מקלדת IME חינם לשיאומי להורדה! (גירסה ראשונית - בסיסית)
-
@itapi
@hagay אמר במקלדת IME חינם לשיאומי להורדה! (גירסה ראשונית - בסיסית):@klopkk אחרי שאמרת את זה באמת ראיתי שזה לא כזה פשוט אבל! , ניסיתי והקימפול עבד... וגם בפלאפון הוא לא קרס... עוד צריך בידקות מה יקרה אם משנים ערכים אבל ב"ה שזה עבד בכלל הייתי מיואש בכלל אחרי שקראתי קצת ב stack overflow
-
@klopkk אמר במקלדת IME חינם לשיאומי להורדה! (גירסה ראשונית - בסיסית):
@itapi
@hagay אמר במקלדת IME חינם לשיאומי להורדה! (גירסה ראשונית - בסיסית):@klopkk אחרי שאמרת את זה באמת ראיתי שזה לא כזה פשוט אבל! , ניסיתי והקימפול עבד... וגם בפלאפון הוא לא קרס... עוד צריך בידקות מה יקרה אם משנים ערכים אבל ב"ה שזה עבד בכלל הייתי מיואש בכלל אחרי שקראתי קצת ב stack overflow
תקרא שוב אבאל'ה,ותראה את התמונה שמיסטר חגי העלה
-
@דניאל-שיין הגרסה שלך מקורית רוסית או שעברה עריכה?
-
@A0533057932 לא דיברתי על השיאומי.
אבל גם בשיאומי יש הרבה יישומי מערכת שאין להם אייקון בשולחן העבודה -
@דניאל-שיין אפשר לעשות את זה אבל אני לא יודע איך (בלי לערוך את ClassicHome) צריך להתעסק בזה אבל זה לשלב יותר מאוחר...
-
@דניאל-שיין אין כזה דבר יישום שיש לו ממשק (לא ישומי מערכת שאתה לא יכול בכלל לפתוח ונועדו לעבוד מאחורי הקלעים) והוא לא נמצא על שולחן העבודה אבל זה לא קשור לפה אז נסיים את זה פה
-
@hagay אמר במקלדת IME חינם לשיאומי להורדה! (גירסה ראשונית - בסיסית):
עריכה: החלטתי בינתיים לא לפרסם את הגירסה שבניתי (בעקרון היא הושלמה כבר למעט כמה אפליקציות שעדיין לא תורגמו) וגם לא מדריכים לא בגלל כסף או משהו בכיוון בכלל אלא בגלל הרוחניות של הבחורים היקרים ...
בסוף הבנת מה הסיבה לכך שאף אחד לא מסביר?
-
@hagay אמר במקלדת IME חינם לשיאומי להורדה! (גירסה ראשונית - בסיסית):
עריכה: החלטתי בינתיים לא לפרסם את הגירסה שבניתי (בעקרון היא הושלמה כבר למעט כמה אפליקציות שעדיין לא תורגמו) וגם לא מדריכים לא בגלל כסף או משהו בכיוון בכלל אלא בגלל הרוחניות של הבחורים היקרים ...
-
@A0533057932 אם זה באמת הסיבה שלך אז אשריך ובסוף הבנתי.. ההשלכות של דבר כזה יכולות להיות הרסניות... אני לא מוכן לקחת אחריות כזאת ...