מקלדת IME חינם לשיאומי להורדה! (גירסה ראשונית - בסיסית)
-
@hagay "שנזכה ללמוד וללמד" נו מחכים לידיעות בענין אין צורך להנחית עלינו את כל מה שלמדת במכה
נראה לי שלא רק אני מצפה לאיזה מדריך טוב בעניין עריכת קרנל או כל דבר אחר מחכים לראות עליך תווית 'מדריכים'
(אל ח"ו תיקח את זה בתור הלחצה )
נב שאפו על המהירות למידה -
@hagay אמר במקלדת IME חינם לשיאומי להורדה! (גירסה ראשונית - בסיסית):
עקב הפוסט הקודם התחלתי לפתח גירסה בעברית בעזר ה', כמובן כחלק מיזה צריך גם לפתח מקלדת בעברית, לי אין שום נסיון קודם בפיתוח אפליקציות ולקח לי זמן להבין איך להפעיל כמו שצריך את Android Studio אבל עכשיו אחרי שאני יודע קצת אני חושב שאני יכול לחסוך הרבה זמן לאנשים שכמוני חדשים בתחום... ולומר שכל אחד יכול להוסיף למקלדת עברית בחמש דקות מקסימום זה הכי פשוט שיש, פשוט להחליף מילים... , בקיצור זה גירסה ממש ראשונית רק הוספתי עברית לא יותר מיזה, (כשיהיה לי זמן בע"ה אעלה סרטון איך עורכים אפליקציות מערכת (Decopile) ו-(Recompile) מבלי לפגום אותה דרך המחשב ועוד... ובקיצור את כל הנסיון שאני צובר אשמח לשתף את כולכם כדי שאתם לא תצטרכו לעמול שעות על דברים שיכולים לקחת דקות ספורות... )
עברית,אנגלית,מספרים + מספרים בסוף האותיות
עברית,אנגלית,מספרים (בלי מספרים בסוף האותיות בעברית)
אין לי זמן כרגע לכתוב הוראות פשוט תכנסו למפתח בקישור למטה...
Credits: Luxferreשני הוספות חשובות לגירסה הבא
1 להוסיף אותיות גדולות באנגלית זה חשוב לסיסמאות וכו'
2 להוסיף מקש אנטר אפשר ב* או במקש אחר בשביל חיפושים -
@hagay אמר במקלדת IME חינם לשיאומי להורדה! (גירסה ראשונית - בסיסית):
@klopkk האמת היא שבקבצי APK של מערכת יש מה שנקרא שני קבצים "פיצול" מסוים כול קבצי XML נדחסים לAPK וכול קבצי ה-JAVA לקובץ .odex , גם אם נמצא דרך לחלץ את הקובץ נקבל קבצים בשפת smali שאלו עדיין קבצים בשפה מאוד מורכבת ולא כמו JAVA , אז מצאתי תוכנה שעושה את העבודה והופכת את קבצי .smali ל קבצי .java רגילים וקריאים שאפשר להוסיף להם ערכים רגילים של java ... ,
לא יודע אם כל ההסבר שכתבתי נכון אבל העיקרון וודאי נכון...וודאי וודאי שאי אפשר לסגור את זה אחר כך
אם אתה מצליח,אני מעלה גרסה שלי לפה -
@itapi
@hagay אמר במקלדת IME חינם לשיאומי להורדה! (גירסה ראשונית - בסיסית):@klopkk אחרי שאמרת את זה באמת ראיתי שזה לא כזה פשוט אבל! , ניסיתי והקימפול עבד... וגם בפלאפון הוא לא קרס... עוד צריך בידקות מה יקרה אם משנים ערכים אבל ב"ה שזה עבד בכלל הייתי מיואש בכלל אחרי שקראתי קצת ב stack overflow
-
@klopkk אמר במקלדת IME חינם לשיאומי להורדה! (גירסה ראשונית - בסיסית):
@itapi
@hagay אמר במקלדת IME חינם לשיאומי להורדה! (גירסה ראשונית - בסיסית):@klopkk אחרי שאמרת את זה באמת ראיתי שזה לא כזה פשוט אבל! , ניסיתי והקימפול עבד... וגם בפלאפון הוא לא קרס... עוד צריך בידקות מה יקרה אם משנים ערכים אבל ב"ה שזה עבד בכלל הייתי מיואש בכלל אחרי שקראתי קצת ב stack overflow
תקרא שוב אבאל'ה,ותראה את התמונה שמיסטר חגי העלה
-
@דניאל-שיין הגרסה שלך מקורית רוסית או שעברה עריכה?
-
@A0533057932 לא דיברתי על השיאומי.
אבל גם בשיאומי יש הרבה יישומי מערכת שאין להם אייקון בשולחן העבודה