מקלדת IME חינם לשיאומי להורדה! (גירסה ראשונית - בסיסית)
-
@שרולי @klopkk @זונדל-גרנד @1divid @נגן @שלמה-ווייס @דניאל-שיין @מרכז @סופר @ לאט לאט אני מקבל ידע בתחום , בע"ה אני מתכנן לעלות מדריך מפורט כיצד בונים גירסה + מדריך וידאו מפורט (עם הסבר בדיבור ולא בכתב!!), אלו הדברים שלמדתי עד כה! א. כיצד מחלצים קובץ PAC ב. כיצד מחלצים את מחיצת system "בשלמות" ג.כיצד מחלצים קבצי APK וכמובן כיצד דוחסים אותם בחזרה מבלי לפגום אותם ד. כיצד מתרגמים אפליקציות. ה.בנייה של עדכון דרך ה- Recovery ו.בניית מקלדת בעברית I (אIME- שעובדת ע"י המקשים ולא עם העכבר!) ז.תיקון ל- Layout שהתהפך ל-RTL (בקיצור תיקון בניראות אחרי תרגום המערכת) ח. אריזה של מחיצות system.img ו-boot.img בחזרה אחרי שחילצנו אותם. ט. עריכת ה build.prop לעברית כשפת "אם" של המערכת ועוד... י. אריזת כול המחיצות לקובץ PAC תקין. (ועוד דברים שלא הזכרתי לדוגמא עריכת "תמונת פתיחה" בעת הפעלת המכשיר (fboot+boot.bmp) לתמונה מותאמת אישית + עריכת האנימציה בעת כיבוי המכשיר )
אני רוצה לומר משהו אחד 1 כול מה שאמרתי לא מסובך (למי שקצת מתמצא במחשבים) בתנאי שיש מי שעוזר\ מדריך טוב . תאמינו לי אם היו מדריכים על כל מה שכתבתי זה היה חוסך לי שעות של נסיונות וכשלונות ולעוד הרבה כמותי אני מאמין...עריכת הקובץ שאחראי על מיקום האפליקציות לדוגמא לשים אפליקצייה ב"extra" = כלים...
עריכה: החלטתי בינתיים לא לפרסם את הגירסה שבניתי (בעקרון היא הושלמה כבר למעט כמה אפליקציות שעדיין לא תורגמו) וגם לא מדריכים לא בגלל כסף או משהו בכיוון בכלל אלא בגלל הרוחניות של הבחורים היקרים ...
-
@hagay אמר במקלדת IME חינם לשיאומי להורדה! (גירסה ראשונית - בסיסית):
ד. כיצד מתרגמים אפליקציות. ה.בנייה של עדכון דרך ה- Recovery ו.בניית מקלדת בעברית I (אIME- שעובדת ע"י המקשים ולא עם העכבר!)
זה הבעיות האמיתיות בגרסה
שכחת כיצד עושים ימין שמאל על כל המערכת -
@A0533057932 על איזה אות אתה מתכוון?, כל מה שכתבתי עשיתי כבר... (חוץ מהתרגום שעדיין לא השלמתי) וימין ושמאל על כל המערכת בוצע כבר... אם התכוונת לתיקון (ולא רק על הגדרת המערכת בעברית...) בע"ה מקווה שנמצא פתרון ( אם שמישהו יכול לעזור לי בבקשה אני אודה לו מאוד) (עדכון: תוקן בעיית "ימין לשמאל" שהופך את מקש "הקודם" וכו')
ואני לא מתכוון למכור את הגירסא בשום אופן ... אולי על התקנה (כלומר שאני יתקין פיזית) אני יקח כסף למי שרוצה -
@A0533057932 אני לא מבין מה אמרת על המקלדת ?! סה"כ ערכתי מקלדת קוד פתוח וחינמי לחלוטין כל אחד יכול לקחת אותה ולשים אותה במערכת אחרי שהוא עורך אותה ולמכור את האפליקצייה בכסף זה קוד פתוח...
-
@A0533057932 כן, למטה כתוב קרדיט למפתח...(וקישור לsource code)
-
@שרולי @klopkk @זונדל-גרנד @1divid @נגן @שלמה-ווייס @דניאל-שיין @מרכז @סופר @ לאט לאט אני מקבל ידע בתחום ב"ה, בע"ה אני מתכנן לעלות מדריך מפורט כיצד בונים גירסה + מדריך וידאו מפורט (עם הסבר בדיבור ולא בכתב!!), אלו הדברים שלמדתי עד כה! א. כיצד מחלצים קובץ PAC ב. כיצד מחלצים את מחיצת system "בשלמות" ג.כיצד מחלצים קבצי APK וכמובן כיצד דוחסים אותם בחזרה מבלי לפגום אותם ד. כיצד מתרגמים אפליקציות. ה.בנייה של עדכון דרך ה- Recovery ו.בניית מקלדת בעברית I (אIME- שעובדת ע"י המקשים ולא עם העכבר!) ז.הוספת "קיצורי דרך" בחייגן לאנשי קשר ולמסך הבית (תקראו לזה תפריט או יותר נכון Launcher) ח. אריזה של מחיצות system.img ו-boot.img בחזרה אחרי שחילצנו אותם. ט. עריכת ה build.prop לעברית כשפת "אם" של המערכת ועוד... י. אריזת כול המחיצות לקובץ PAC תקין. (ועוד דברים שלא הזכרתי לדוגמא עריכת "תמונת פתיחה" בעת הפעלת המכשיר (fboot+boot.bmp) לתמונה מותאמת אישית + עריכת האנימציה בעת כיבוי המכשיר )
אני רוצה לומר משהו אחד 1 כול מה שאמרתי לא מסובך (למי שקצת מתמצא במחשבים) בתנאי שיש מי שעוזר\ מדריך טוב . תאמינו לי אם היו מדריכים על כל מה שכתבתי זה היה חוסך לי שעות של נסיונות וכשלונות ולעוד הרבה כמותי אני מאמין...
(אגב התחלתי ליצבור נסיון על כל מה שאמרתי מהפוסט הקודם למי שזוכר.. )
עריכה: שכחתי לציין, עריכת הקובץ שאחראי על מיקום האפליקציות לדוגמא לשים אפליקצייה ב"xetra" = כלים...https://mitmachim.top/topic/6280/מדריך-שיאומי-מקשים-כל-מה-שאתם-צריכים-לדעת-בשביל-לבנות-גירסה-לשיאומי/2?_=1591472548637
מה שכתבתה זה כולל את כול זה?(אשריך!!!! תצליח!!) -
@איש-אמת תלוי ... בהכל צריך סיעתא דשמיא ואני רואה את זה כול הזמן כשהשם רוצה אני מגיע למדריך הנכון ודבר שניסיתי לשבת עליו שעות נפתר בחמש דקות ולפעמים אני יושב שעות לנסות לחפש איך עושים ומה עושים... , כשיש מדריך מפורט שלב שלב מימלא זה הרבה הרבה יותר קל כמובן שזה דורש זמן וקניית מיומנות מסויימת אבל לא צריך להגזים שזה עבודה של חודשים ... ושזה ממש קשה (כמובן שמי שינסה לנחש איך עורכים קוד הסיכוי שהוא יצליח להבין משהו הוא אפסי...) זה מה שהתכוונתי שכל אחד יכול .
-
@klopkk אמר במקלדת IME חינם לשיאומי להורדה! (גירסה ראשונית - בסיסית):
אבל לא צריך להגזים שזה עבודה של חודשים
אני לא מסכים על החלק הזה
אולי הוא מתכוון בלי הקטע של התרגום (שזה בעצם הכי הרבה זמן)
-
@1divid זה גם לא מדויק כי גם הרבה דברים אנשים בעצם מגלים לך (כל אחד תורם מהידע שלו) שאז זה מקצר את הזמן אבל אם היית צריך ללמוד הכל מאפס ולחפש את הכל בעצמך אז זה היה לוקח לך כמה חודשים (לפחות חודשיים) (נכון שבסופו של ים מדובר על שורה שתיים בכל קובץ אבל זה עדיין לא פשוט למי שלא למד)
-
@klopkk אמר במקלדת IME חינם לשיאומי להורדה! (גירסה ראשונית - בסיסית):
@1divid זה גם לא מדוייק כי גם הרבה דברים אנשים בעצם מגלים לך (כל אחד תורם מהידע שלו) שאז זה מקצר את הזמן אבל אם הית צריך ללמוד הכל מאפס ולחפש את הכל בעצמך אז זה היה לוקח לך כמה חודשים (לפחות חודשיים)
צודק לא חולק אבל אחרי שיש מדריך (ובלי השלב של התרגום) זה לוקח קצת זמן