האם אפשר להגדיל פורמט של קובץ וידאו
-
לכאורה כמו שבפורמט פקטורי אפשר להקטין אפשר גם להגדיל אבל צריך לדעת לכמה ואני לא יודע
-
@קובי-ברקאי לכאורה כמו שסכין יכול לחתוך הוא גם יכול לחבר....
-
@קובי-ברקאי הוידיאו מורכב ממלא פיקסלים (פיקסלים הם קוביות קטנות של צבע שכל קוביות מכילה צבע אחר שביחד מרכיבים את הוידיאו או התמונה) ואם הוידיאו מורכב מ 1080 * 1920 פיקסלים או 720*1280 אז ברגע שאתה מכניס אותו למפעל הפורמטים הוא מוחק חלק מהפיקסלים, אבל ברגע שחסר פיקסלים איך אתה רוצה שמפעל הפורמטים ידע איזה פיקסלים חסר???
-
@100ches @שלמה-ווייס @גדככקכקכקכ @קובי-ברקאי מה שאני כן יכול לומר, כמו שיש בפוטושופ פיצ'ר שמוסיף פיקסלים לתמונה, וכמו שיש תוכנה שמוסיפה פריימים לוידיאו, יום יבוא וישלבו את הפיצ'רים האלה לתוכנה מטורפת שתוכל להגדיל את איכות הוידיאו בצורה טובה!!!
-
@איציק-דייטש פשוט
-
@איציק-דייטש זה שאפשר להגדיל בפוטושופ וכן בעוד תוכנות אתה הרי מכיר מקרוב כמה זה יעיל... לא נראה לי שזה כבר פריצת דרך שאיתה עוד יגיעו לוידיאו
-
@שלמה-ווייס אם אתה מתכוון ל preserve details 2.0, אתה לא כל כך צודק כי הוא עושה עבודה יפה נכון שלא לגמרי אבל אם אתה לא מגדיל יותר מדי את התמונה אז זה מצוין!!! ופשוט לוקחים את זה לוידיאו שעושה את אותה פעולה בכל פריים בנפרד, וזהו נכון שצריך משהו חזק מאוד כי זה לעבור על הרבה פריימים אבל זה טוב!!!
-
@klopkk אמר בהאם אפשר להגדיל פורמט של קובץ וידאו:
@פישל תנסה ותעדכן אם זה באמת שינה משהו..
אני לא מנסה אבל ראיתי כאן שכמה שואלים שואלים יצא לי להיכנס לשם וראיתי את זה וכפי הידוע לי החברה גם פיתחה משהו לתמונות עכשיו אני רואה שגם הם פתחו לוידיאו
-
כןן אשמח אם מישהו יעלה את זה לדרייב
-
@איציק-דייטש אם תוכל לעלות את הסרטון משם פתחתי את האתר אבל הסרטון ספציפית חסום!, תודה מראש.
-
@אפרושי-מאיסורא אני לא מעלה את זה כי זה עם נשים
-
@איציק-דייטש לדרייב?
-
@אפרושי-מאיסורא אוקיי
-
@איציק-דייטש תודה!
-
@אפרושי-מאיסורא מה המייל שלך?
-
פוסט זה נמחק!