לגבי התפריט המלא לנוקיה C2 עם התפילון לוח יהודי וקיצורים
-
פוסט זה נמחק!
-
@יוסףטכנאי מה כבר ניסית?
-
@שלמה-ווייס
תודה ויש לכם מאיך לעזור לי אני תקוע כבר כמה שעות על זה פליז -
@יוסףטכנאי אמר בלגבי התפריט המלא לנוקיה C2 עם התפילון לוח יהודי וקיצורים:
@איציק-דייטש לגבי מה שאמרת יש לך איך ךלעזורלי?
לגבי מה שאני אמרתי??
-
@יוסףטכנאי אמר בלגבי התפריט המלא לנוקיה C2 עם התפילון לוח יהודי וקיצורים:
@שלמה-ווייס
תודה ויש לכם מאיך לעזור לי אני תקוע כבר כמה שעות על זה פליזכן בעז"ה איפה אתה אוחז?
-
@שלמה-ווייס
ניסיתי את הגרסה כשר עם קיצורים אבל יש לי בתפריט רק הגדרות ,יומן,וארגונית
אבל קיצרוים קיבלתי אני רוצה שיהיה יישומים בתפריט -
@איציק-דייטש התכוונתי ששיניתי ועכשיו אם תוכל לעזור לי מצטער אם הובנתי לא נכון
-
@יוסףטכנאי נראה לי אוכל לעזור לך בדרך מאד פשוטה בעז"ה
תעלה לי קובץ זיפ עם התפריט שיש לך עכשיו פלוס היישומים שאתה רוצה להוסיף ואת היישומים תפעיל בינתיים במכשיר שלך ואערוך לך בעז"ה את התפריט -
@שלמה-ווייס אוקי בסדרנ תודה כבר מעלה
-
@יוסףטכנאי אני לא יודע איך לעזור לך אבל כמו שאתה רואה @שלמה-ווייס מאוד ממוחה בנושא הוא יעזור לך על בטוח
-
@יוסףטכנאי
יש פה כמה תפריטים שהכנתי
https://drive.google.com/file/d/1Wkud_n5JwPGuRuT6zMSU1nb1X4B9Upsa/view?usp=drivesdk -
@שלמה-ווייס זה הקובץ
ואין לי בזיפ יישום בלוטוס אז אם אפשר שאתה תשים אשמח ושיהיה בתפריט הראשי ואם זה בלוטוס לא כשר יותר טוב ואם אפשר שהארגונית תהיה לא כשרה כלומר עם הערות וכו הקבצים לתפריט.zip ) -
@יוסףטכנאי מה פירוש יישום בלוטוס?
-
@שלמה-ווייס הכוונה שיהיה קיצור דרך לבלוטוס בתפריט הראשי ואם זה קיצור דרך לבלוטוס המלא עם הקישוריות יותר טוב
בתודה מראש ענקית -
@יוסףטכנאי זה קצת בעיה כי את הבלוטוס' המובנה א"א לשים בתפריט הראשי רק עם אערוך את הקושחה בשביל זה ואז תצטרך לצרוב מחדש אמנם היו כאילו שטענו שאפשר בלי לערוך את הקושחה אבל אני הקטן לא הצלחתי
-
@שלמה-ווייס טוב אז בלי הבלוטוס זה אפשרי כל מה שביקשתי?
-
@יוסףטכנאי בעיקרון כן זה ייקח לי כמה דקות כי אני רוצה לנסות מקודם על מכשיר שלי כי זה לא תמיד מצליח
-
@שלמה-ווייס אוקי תודה רבה רבה על הזמן שאתה מקדיש לי זה לא מובן מאליו תודה רבה רבה אני אמתין תעדכן אותי !