C2 - שכחתי לפרמט כרטיס מיקרו יש דרך אחרת שהפלאפון יקלוט את הכרטיס?
-
@שלמה-ווייס אמר בC2 - שכחתי לפרמט כרטיס מיקרו יש דרך אחרת שהפלאפון יקלוט את הכרטיס?:
וכנראה זה בפורמט NTFS
וזה אומר שא"א לשנות ללא פירמוט?
-
@שלמה-ווייס אמר בC2 - שכחתי לפרמט כרטיס מיקרו יש דרך אחרת שהפלאפון יקלוט את הכרטיס?:
@davidros יכול להצליח לפעמים אבל בעיקרון הוא תומך עד 32 תכל'ס יש לך את הכרטיס פלוס מחשב?
כן
-
@שלמה-ווייס בקיצור שלח לו כבר את התוכנה..
-
פוסט זה נמחק!
-
@davidros חבר את הכרטיס תיכנס לניהול דיסקים ותעלה תמונה
לעשות צילום מסך?
איך אני עושה
איפה אני מוצא את הצילום -
@זונדל-גרנד אמר בC2 - שכחתי לפרמט כרטיס מיקרו יש דרך אחרת שהפלאפון יקלוט את הכרטיס?:
@davidros זה לא שהוא לא מפורמט פשוט הוא לא נקלט בc2 ולכן יש תוכנה שמסדרת את הנ''ל .
בתגובה הקודמת חשבתי שאתה מדבר על משהו אחר
לא משנה בכ"א
אותו סוג כרטיס של סאןדיסק כן נקלט לי -
@שלמה-ווייס
התוכנה ששלחת לי זה בשביל:הווינדוס לא פותח את התוכנה
-
@davidros לא יודע על איזה תוכנה אתה מדבר פשוט לא נזכר שבשנים האחרונות שלחתי לך איזה תוכנה לניהול דיסקים אתה מצליח להיכנס? א"כ תלחץ על שיפט וPRT SCR ביחד ולאחמ"כ תדביק בפוסט או אם אתה רוצה לערוך מקודם תדביק לצייר ואחרי העריכהתעלה את התמונה לכאן
-
@davidros לא יודע על איזה תוכנה אתה מדבר פשוט לא נזכר שבשנים האחרונות שלחתי לך איזה תוכנה לניהול דיסקים אתה מצליח להיכנס? א"כ תלחץ על שיפט וPRT SCR ביחד ולאחמ"כ תדביק בפוסט או אם אתה רוצה לערוך מקודם תדביק לצייר ואחרי העריכהתעלה את התמונה לכאן
לא יודע קיבלתי איזה תוכנה למייל ממתמחים וכתוב שאתה שלחת
-
@שלמה-ווייס
זה? -
@davidros ברוב המקרים כן
תודה רבה על כל העזרה
-
@שלמה-ווייס
כול כרטיס 64 נתמך באופן מלא בc2 רק ככה-שקונים אותו מכניסים לפלאפון ואז עושים פרמט והוא עולה תמיד חלק מניסיון רק שלוקח לו יותר זמן עד שהוא ניפתח