מדריך להחלפת פאנלים לנוקיה c2
-
פירוט של הסיפור למטה, כאן ההדרכה:
הפלאפון הישן:
השלב הראשון: הזמנתי מסין את החלקי חילוף, ניתן להזמין מכאן. מסתבר שזו היתה בחירה מוצלחת וזה מה שהגיע: (3 חלקי הטלפון+שני מברגים מיוחדים לברגים של נוקיה.) קישור להזמנת חלקי החילוף.
השלב השני: פותחים את הטלפון הישן, בתא של הבטריה יש שני ברגים בצידי הפלאפון, להוציא ולשמור את הברגים כי החבילה מגיעה בלי הברגים, ואז פותחים בזהירות את החלק הקדמי, ואז רואים את הפלאפון עצמו, עליו גם יש 4 ברגים, גם אותם להוציא ולשמור, ואז להוציא בזהירות את גוף הפלאפון, שימו לב לחלקים שאמורים לצאת 1. גוף הפלאפון, 2. החלק שנמצא למטה-רמקול והדיבורית מהצד של הבטריה, 3. החלק הקטנטן של המטען, 4. החלק של השמע. כמו בתמונה:
השלב השלישי: להכניס ולחבר למכשיר החדש שהגיע! קודם כל שלושת החלקים הקטנים (1. החלק שנמצא למטה-רמקול והדיבורית, מהצד של הבטריה 2. החלק הקטנטן של המטען, 3. החלק של השמע.)שימו לב היכן צריכים החלקים הקטנים להיכנס צריך להוציא ולהכניס אותם ביתר זהירות! אגב, זה הזמן לנקות הכל מאבק שהצטבר שם במשך הזמן...
השלב הרביעי: לחבר הכל ולהכניס את הבטריה, ולבדוק שבאמת הכל טוב, תראו את התוצאה שקיבלתי! (על הכיתובים של נוקיה היתה מדבקה קטנה שחורה, יורדת בקלות), אגב יש אפילו חותמת כשר
השלב החמישי: נהנתם? הגיבו, ותנו לייק!
קישור להזמנת חלקי החילוף - הפאנלים, לבחור ב - Black+Hebrew
אני הזמנתי מהמוכר הזה כבר כמה פעמים - כמה מוצרים. ונהנתי מאוד.
קישור לפנאלים באליאקספרסשלום, בפוסט הזה אני ישתף אותכם כיצד הפלאפון שלי שכבר ממש גסס חזר להיות ח-ד-ש!! ממש ככה,
אז קודם כל הסטוריה: הפלאפון כבר מעל 6 שנים על הכביש, כל הפלסטיקים מסביב כבר תקופה היו שבורים עד שהחלו בעיות קליטה, באמצע שיחה, הפלאפון היה פשוט מתנתק, סיוט! כבר התייאשתי עברתי ל208 אבל לא הייתי מרוצה.. (הזמנתי C2 אחד אבל הוא לא הכשרתיו) עד שידיד אמר לי שיכול להיות שעקב כך שכל המכשיר עצמו אכול, אז הסים לא יושב במקום, שמעתי ושכחתי, עד שיום אחד אני פוגש באליאקספרס את זה, הזמנתי והגיע בערך בתוך חודש, ישבתי חמש דק', סידרתי ועכשיו זה עובד פיקס כמו חדש, כנראה שבאמת הסים לא ישב במקום (התושבת שלו התרופפה, וזה גרם לזה לעשות בעיות בקליטה).
אז המדריך כאן בהודעה הבאה, בהצלחה.
למי שיש שאלות מוזמן לשאול, ואשמח לעזור!. -
@בעריש מעניין מה שאתה טוען לגבי קליטה והסים כי זאת תופעה מוכרת ולא מזמן חבר טען לי שזה בגלל הסוגר של הסים שמתרופף אז אמרתי לו אם כך בא נכופף אותו לכיון הסים שיחזיק אותו יותר טוב ובזה אמורה להיפתר הבעיה.
תכלס אצלך עכשיו כשהסים סגור אפשר להזיז אותו עם האצבע?
כשאתה משווה אותו לאיך שהסוגר הקודם נראה אתה מבין מה ההבדל ומה קורה לסוגר של הסים?@בעריש אמר במדריך להחלפת פאנלים לנוקיה c2:
מסתבר שזו היתה בחירה מוצלחת
זה צריך להגיד אחרי חודש כשרואים מה מצב הפלסטיקה..
-
-
@אלי-TZA אמר במדריך להחלפת פאנלים לנוקיה c2:
@WWW לחבר שלי תוך כמה ימים התקלף כל המסגרת המוכספת בחזית, נהיה לו מכשיר שחור משחור.. דווקא נראה לא רע, רק קשה לזהות שזה C2..
כל אחד זה אחרת, יש כאלה שדווקא המסגרת לא מתקלפת.
אבל הפלסטיק של המסך נהיה מכוער.
ויש כאלה שזה נשבר מהר מאד, ועוד ועוד. -
תכלס אצלך עכשיו כשהסים סגור אפשר להזיז אותו עם האצבע?
כשאתה משווה אותו לאיך שהסוגר הקודם נראה אתה מבין מה ההבדל ומה קורה לסוגר של הסים?לפני כן זה היה רופף, עכשיו לא.
זה צריך להגיד אחרי חודש כשרואים מה מצב הפלסטיקה..
@WWW אמר במדריך להחלפת פאנלים לנוקיה c2:
בדיוק.
אי עוד לא מצאתי פלסטיקה ששוה ערך למקורי.הזמנתי מהמוכר הזה, בינתיים, נשמר יפה מאוד, אולי אני לא משתמש בזה הרבה מידי, אבל כן בשימוש, שמתי לב שהמקשים בולטים קצת פחות מעל המסגרת, אבל עדיין לדעתי עדיף על להשתמש במכשיר שנראה אלטע זאכן, וצריך לנחש את האותיות וכו', וגם, אתה מרגיש מכשיר חדש.
-
כהמשך להדרכה, החלפת מסך לנוקיה c2.
https://mitmachim.top/topic/1257/מדריך-להחלפת-מסך-לנוקיה-c2