תגובה ל: מדריך| ניקוי זבל של המחשב וגם הזבל האונלייני שנמצא על המחשב-להאצת פעולות....
-
@מילר אמר במדריך| ניקוי זבל של המחשב וגם הזבל האונלייני שנמצא על המחשב-להאצת פעולות....:
הנה הדרך האמיתית להאצת המחשב.
הגזמת, זוהי עוד דרך (שלרוב לא עוזרת), אך רחוקה מלהיות הדרך האמיתית
ראה כאן עוד דרכים -
@יוסי-מחשבים שניה אני משנה
-
@יוסי-מחשבים יש עוד דרך שמחשב יהיה מהיר... [אני עושה כך, והמחשב שלי נשאר רענן...]
א. סי קלינר עם פריצה. הובא כאן קרדיט ל.... [סוד ע"ש], ולבחור בניקוי חכם כל פעם שנסגר הדפדפן. [מי שמפריע לו כל פעם שהוא צריך להיכנס לפורום עוד פעם, יכול להחריג את הכתובת של הפורום, או לבטל את הניקוי עוגיות האוטומטי (לא מומלץ).
ב. להוריד את למהר מחשב.rar שם יש הוראות מה לעשות, ומידי פעם לנקות את המחשב. [ושוב, קרדיט להנ"ל... רק שאין לי כוח למצוא את הקישור ששם הוא נתן לי את זה...אה יוסי?
-
@ישראל10 אמר בתגובה ל: מדריך| ניקוי זבל של המחשב וגם הזבל האונלייני שנמצא על המחשב-להאצת פעולות....:
ולבחור בניקוי חכם
בהרבה מחשבים ה"ניקוי חכם" מאט את המחשב בגלל שהוא עובד ברקע כל הזמן
-
@יוסי-מחשבים אפשר לעשות שבניקוי האוטומט הוא לא ינקה, אלא רק את הדפדפנים מיד בסגירה.
-
@יוסי-מחשבים אמר בתגובה ל: מדריך| ניקוי זבל של המחשב וגם הזבל האונלייני שנמצא על המחשב-להאצת פעולות....:
אני קבוע מבטל אותו מהסיבה הזו.
חבל שהוא מגיע מופעל כברירת מחדל.
אאל"ט בהתקנות האוטומטיות של ירון (ז"ל) הוא היה מבטל את ההפעלה של ניקוי חכם כברירת מחדל -
@ישראל10 אמר בתגובה ל: מדריך| ניקוי זבל של המחשב וגם הזבל האונלייני שנמצא על המחשב-להאצת פעולות....:
@יוסי-מחשבים אפשר לעשות שבניקוי האוטומט הוא לא ינקה, אלא רק את הדפדפנים מיד בסגירה.
ועדיין הוא עובד כל הזמן ברקע, תבדוק
-
@יוסי-מחשבים ברור, אבל זה בקושי לוקח.
-
@יוסי-מחשבים אמר בתגובה ל: מדריך| ניקוי זבל של המחשב וגם הזבל האונלייני שנמצא על המחשב-להאצת פעולות....:
ולבחור בניקוי חכם
לכן משתמשים בגירסה ניידת, אם בכלל משתמשים
אני מזמן עברתי ל glary utilities , לא רואה את ccleaner