מדריך | צריבת ROOT לנוקיה C2
-
@אברהם-הקטן
בוינדוס עשר נראה לי שבאמת יש בעיה כל שהיא אבל בכל זאת תבדוק אם הפעלת את הדרייבר של הבאסט תכנס לקייה של הבאסט ותלחץ על הדרייבר שמן הסתם התקנת שהביאו פה לעיל -
@המביט-לארץ
ואני חושב שיש בעיה כל שהיא עם הקטע שמשנים את תאימות התוכנה לוינדוס 7 אני ניסיתי לצרוב לעצמי רוט בוינדוס 7 ובתאימות התוכנה עשיתי תאימות לוינדוס 7 וזה לא הלך ואז הורדתי את הv שנמצא שם ככה שזה לא יהיה על תאימות לוינדוס 7 ורק אז זה עבד -
@Music20000 אמר במדריך | צריבת ROOT לנוקיה C2:
יש צריבת ROOT גם לנוקיה 208?
אני צרבתי רוט של סי 2 ל208 וזה הלך טוב
-
@המביט-לארץ אמר במדריך | צריבת ROOT לנוקיה C2:
@אברהם-הקטן
בוינדוס עשר נראה לי שבאמת יש בעיה כל שהיא אבל בכל זאת תבדוק אם הפעלת את הדרייבר של הבאסט תכנס לקייה של הבאסט ותלחץ על הדרייבר שמן הסתם התקנת שהביאו פה לעילהפעלתי וזה לא עבד
והפתרון של התאימות אני אנסה אבל לא נראה לי כי על מכשיר אחר זה כן עבד לי על מצב תאימות ווינדוס 7 -
@אברהם-הקטן אמר במדריך | צריבת ROOT לנוקיה C2:
והפתרון של התאימות אני אנסה אבל לא נראה לי כי על מכשיר אחר זה כן עבד לי על מצב תאימות ווינדוס 7
ניסיתי זה לא עזר
-
@אברהם-הקטן
מה שאמרתי להוריד את הv התכונתי לוינדוס 7 לא עשר בוינדוס עשר זה לא יעזור לך -
@המביט-לארץ לא הבנתי אתה משתמש בווינדוס 10 ומוריד את התאימות ל 7 ?
-
@אברהם-הקטן
יש לי שתי מחשבים אחד 10 שאיתו לא הצלחתי לעשות כלום ואחד 7 שהורדתי לו את הv בתאימות ככה שלא יהיה על תאימות ל7 -
@אברהם-הקטן
יש לי שתי מחשבים אחד 10 שאיתו לא הצלחתי לעשות כלום ואחד 7 שהורדתי לו את הv בתאימות ככה שלא יהיה על תאימות ל7מה אני יעשה שיש לי רק 10
-
@אברהם-הקטן
יש לי שתי מחשבים אחד 10 שאיתו לא הצלחתי לעשות כלום ואחד 7 שהורדתי לו את הv בתאימות ככה שלא יהיה על תאימות ל7מה אני יעשה שיש לי רק 10
תחכה עד שנמצא מה הבעיה... מקווה בהקדם
-
@אברהם-הקטן
תחכה עד שנמצא מה הבעיה... מקווה בהקדם
תודה אבל אני מחכה לזה כבר המווווווון זמן
-
@אברהם-הקטן בוא ננסה לטפל בבעיה.
במה בדיוק הבעיה? -
מצורף צילום מסך ככה זה נשאר אחרי כ 20 דק' המתנהשם אני אוחז
-
אביי לך התוכנה עובדת בוינדוס עשר?
-
@המביט-לארץ האמת? לא ניסיתי, אין לי c2 עדיין ( @אלישי ), אז לא התעסקתי איתה כמעט, אני יבדוק אותה עכשיו, אבל אם הבעיה בתוכנה, אז יש לי כמה גירסאות יותר חדשות שלה...
-
אני מאוד אשמח אם תביא כאן את הגרסאות המתקדמות אולי זה יעזור
-
אני מאוד אשמח אם תביא כאן את הגרסאות המתקדמות אולי זה יעזור
בעז"ה מאוחר יותר...
-
@המביט-לאריש לך תוכנה שמתאימה לוינדוס 10 כי גם לי זה לא עובד