Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
אני לא מצליח להעלות למכשיר אפליקציות, הן עולות כקובץ PDF ואי אפשר לפתוח אותן. למישהו יש מושג מה לעשות? תודה רבה
@yonatan1 עם איזה אפליקציה אתה פותח?
סייר קבצים... אני לא מבין בזה יותר מדי.. תוכל להסביר לי?
@yonatan1 תלחץ לחיצה ארוכה על האפליקציה ואז באפשרויות תעשה פתח באמצעות\מתקין חבילות
במחשב או בפלאפון? תתחיל מהתחלה אם אפשר...
@yonatan1 בפלאפון
@yonatan1 אתה מכניס את האפליקציה בפלאפון או בכרטיס ואז אתה נכנס דרך הסייר קבצים כשאתה מגיע לאפליקציה אז תלחץ לחיצה ארוכה על האפליקציה ואז באפשרויות תעשה פתח באמצעות\מתקין חבילות
האופציה של פתח באמצעות נמצאת בפלאפון או במחשב, כי בפלאפון אין לי אפשרות כזו
@yonatan1 איזה פלאפון???? ואיזה סייר קבצים יש לך???
פלאפון שיואמי מקשים קיו איי אן 1s+ סייר קבצים רגיל של מחשב
@yonatan1 אני לא מבין איפה אתה מנסה להתקין את האפליקציה במחשב או בפלאפון???
אני מנסה להעלות אפליקציות לפלאפון אבל כשאני מנסה לפתוח אותן בתוך הפלאפון הוא לא פותח וכותב הודעה שהצערכת אינה תומכת בקובץ מסוג זה
@yonatan1 אז אין לך מתקין אפליקציות אז או שתחליף גירסה או שאין אפשרות להתקין אפליקציות
להחליף גרסא... זה מעשי? אני יכול לעשות לעצמי? יש גרסאות מוכנות חינם?
@yonatan1 לא זה עולה בערך 80 שקל
אוקיי, מי עושה את זה? אני צריך לבוא אליו?
@yonatan1 יש פה בפורום כמה שעושים את זה תנסה לחפש פה בפורום https://mitmachim.top/topic/6901/לפני-שאתם-שואלים-שאלה-על-שיאומי-מקשים-כל-מה-שאולי-לא-ידעתם-על-המכשיר-הזה-מומלץ-לקרוא