תקלה: סמלים במדפסת וירטואלית בתוכנת PDF ABBYY FineReader 14 של ירון
-
-
משהו פה מוזר
התוכנה לא בעברית
ולא משמשת (בעיקר) לעריכת מסמכים אלא לסריקת OCR
וברור שיש בעיה בפריצה כי העיגולים נוצרים עקב אי רכישה של התוכנה
אולי התקנה מחדש תעזור -
@יוסי-מחשבים כוונתו במה שאמר לעריכה היא שכיום מסמך בעברית שלא מוקלד אלא סרוק אין כמעט איך לשנות חוץ מאם התוכנה הזאת (למרות שעיקרה הוא לזהות ע"מ להמיר לוורד וכד'
-
@יוסי-מחשבים אמר בתקלה: סמלים במדפסת וירטואלית בתוכנת PDF ABBYY FineReader 14 של ירון:
משהו פה מוזר
התוכנה לא בעברית
ולא משמשת (בעיקר) לעריכת מסמכים אלא לסריקת OCRהתפריטים אכן לא בעברית , אבל יכולת זיהוי הOCR שלה גבוהה בעברית.
בנוסף היא מאפשרת עריכת טקסטים במסמכים סרוקים בצורה טובה ללא שינוי כל המסמך (מה שאקרובט לא כ"כ מצליחה לעשות -
@יוסי-מחשבים אמר בתקלה: סמלים במדפסת וירטואלית בתוכנת PDF ABBYY FineReader 14 של ירון:
וברור שיש בעיה בפריצה כי העיגולים נוצרים עקב אי רכישה של התוכנה
כמובן,
זו היתה שאלתי אם למשהו יש פתרון -
@K11001100 אמר בתקלה: סמלים במדפסת וירטואלית בתוכנת PDF ABBYY FineReader 14 של ירון:
או נסה להשתמש באקרובט המלא בעברית שמה אין את הפרסומות האלו
יש אקרובט מלא בעברית? לא ידוע לי?!
חוץ מזה יש במדפסת שלנם פונקציות שאין באקרובט -
תנסה להשתמש בתוכנה הזו שהעליתי, ניתן להוריד || מכאן ||
-
@AVI12 אמר בתקלה: סמלים במדפסת וירטואלית בתוכנת PDF ABBYY FineReader 14 של ירון:
@K11001100 אמר בתקלה: סמלים במדפסת וירטואלית בתוכנת PDF ABBYY FineReader 14 של ירון:
או נסה להשתמש באקרובט המלא בעברית שמה אין את הפרסומות האלו
יש אקרובט מלא בעברית? לא ידוע לי?!
בגירסאות ישנות (10)
-
@משתמש-מקצוען אמר בתקלה: סמלים במדפסת וירטואלית בתוכנת PDF ABBYY FineReader 14 של ירון:
תנסה להשתמש בתוכנה הזו שהעליתי, ניתן להוריד || מכאן ||
תודה
האמת היא שהורדתי ונסיתי ובמדפסת שלה (דהיינו הדפסה לPDF) עשה לי את אותם סימנים בדיוק.
-
יש מלא בעברית בהחלט. אם צריך תגיד לי נעלה לך.
תודה , אין צורך אני מרוצה מאד מהתוכנה הנ"ל ומסתדר עם האנגלית.
הבעיה שלי רק במדפסת שלה ולזה האקרובט בלא"ה לא מהווה תחליף. -
אם זה עשה לך סימנים כאלה בתוכנה שהעליתי זה אומר שלא עשית את הפריצה כמו ההוראות שם. תסיר את התוכנה ותתקין שוב כפי שכתוב שם, תהנה.
ודרך אגב לידיעתך אפשר לערוך PDF מאופיס 2013 ומעלה. אמנם זה לא מומלץ מכיון שזה משנה גרפיקה ועוד, אבל אולי זה יעזור לך (למה שאתה צריך).