קבלת הודעות SMS
-
כידוע לקוחות 019 בקו כשר לא יכולים לקבל הודעות SMS מלקוחות שאר החברות למעט חברת וי פור ג'י ששם אפשרי לקבל הודעות כיוון שהם אינם עובדים עם וועדת הרבנים, ברצוני לברר א"כ מדוע כשאני שולח הודעה מחברת x2on שגם הם אינם עובדים עם וועדת הרבנים הוא מסמן כי ההודעה נשלחה, אולם בפועל ההודעה אינה מגיעה למנוי שנמצא ב 019, רציתי לשאול אם יש למישהוא מושג מדוע זה כך, ואם שייך לטפל בבעיה מוזרה זו. תודה.
-
@dudu זה לא עניין של עובדים אם הוועדה או לא.
אני בעבר הייתי מקבל הודעות מגולן ל019 רגיל.
יש פה עניין של המתגים של החברה השולחת, זה תלוי בצורה טכנית במערכות.
019 מצידם יקבלו כל הודעה שרק תגיע איליהם, אבל החברות השולחות חוסמים את שליחת ההודעה למספר כשר במתג שלהם ובזה זה תלוי.
תריך לדעת איך עובד x2one ומה הולך שם בכדי לענות תשובה ברורה, אבל לא נראה לי שיש מה לעשות -
@שמואל תודה על המידע, אני גם בעבר הייתי מקבל מגולן ולאחרונה זה הפסיק, כמו"כ מסלקום הייתי מקבל בעבר וגם זה הפסיק, השאלה היא עם מי צריך לדבר שם בחברה כדי לסדר את העניין, וסתם כך מה בכלל היה העניין שלהם לחסום את הלקוחות שלהם משליחת הודעה למספר כשר ב 019?
-
@שמואל משיחה שקיימתי עם אחד העובדים בחברה נאמר לי שהוא יבדוק את העניין הזה, אלא שלאחר כמה ימים כשדיברתי איתו טען שבדק וזה לא אפשרי. השאלה היא אולי זה קשור לזה שב x2on רוכבים על כל הקליטות (מעודכן מלפני שבועיים שהצטרפו גם לרשת של גולן) וזה נעשה ע"י כמה קומבינות למיניהם כפי שנאמר לי ע"י אחד מהעובדים הבכירים, הייתכן שבגלל זה אין להם אופציות לשלוח הודעות למנוי כשר ב 019 מכיוון שהחברות שהם רוכבים עליהם חוסמים את האופציה??
-
@dudu אמר בקבלת הודעות SMS:
@שמואל משיחה שקיימתי עם אחד העובדים בחברה נאמר לי שהוא יבדוק את העניין הזה, אלא שלאחר כמה ימים כשדיברתי איתו טען שבדק וזה לא אפשרי. השאלה היא אולי זה קשור לזה שב x2on רוכבים על כל הקליטות (מעודכן מלפני שבועיים שהצטרפו גם לרשת של גולן) וזה נעשה ע"י כמה קומבינות למיניהם כפי שנאמר לי ע"י אחד מהעובדים הבכירים, הייתכן שבגלל זה אין להם אופציות לשלוח הודעות למנוי כשר ב 019 מכיוון שהחברות שהם רוכבים עליהם חוסמים את האופציה??
זה לא משנה...
תכלס זה חסום, ואם אחד מהעובדים אמר לך שאי אפשר אז אי אפשר....