עזרה ממומחי סקריפטים: הקפצה אוטומטית יד 2
-
מצאתי שרשור עתיק בפורום נידח כאן שמישהו כתב סקריפט להקפצה אוטומטית של מודעות ביד 2, הוא משתף שם לאורך השרשור את הקוד.
היום לאחר השדרוג של יד 2 זה לא פועל, ויש שם תוכנה בתשלום שעושה את זה [חוץ מהשירות של יד 2 עצמם].
יש מישהו שיודע לעיין שם ולבנות לנו סקריפט חדש שיעשה את זה חינם?
עזרו לי לתייג את המומחים...
נ.ב. כמדומני שגם כאן יש משהו בענין הזה. -
מצאתי שרשור עתיק בפורום נידח כאן שמישהו כתב סקריפט להקפצה אוטומטית של מודעות ביד 2, הוא משתף שם לאורך השרשור את הקוד.
היום לאחר השדרוג של יד 2 זה לא פועל, ויש שם תוכנה בתשלום שעושה את זה [חוץ מהשירות של יד 2 עצמם].
עזרו לי לתייג את המומחים...
נ.ב. כמדומני שגם כאן יש משהו בענין הזה.@EBA אמר בעזרה ממומחי סקריפטים: הקפצה אוטומטית יד 2:
עזרו לי לתייג את המומחים...איך זה עובד, מה בעצם היו צריכים לעשות ידני שהסקריפט עושה במקום
-
@EBA אמר בעזרה ממומחי סקריפטים: הקפצה אוטומטית יד 2:
עזרו לי לתייג את המומחים...איך זה עובד, מה בעצם היו צריכים לעשות ידני שהסקריפט עושה במקום
-
אי אפשר להוריד את הקבצים כי זה כבר לא קיים יותר!
@FSHLOMO אמר בעזרה ממומחי סקריפטים: הקפצה אוטומטית יד 2:
אי אפשר להוריד את הקבצים כי זה כבר לא קיים יותר!
נכון, וגם אם זה היה קיים זה לא היה פעיל משום שכל אתר יד 2 השתנה לגמרי בארבע השנים שחלפו.
אבל בהמשך השרשור הארוך שם היוצר משתף את כתיבת הסקריפט עצמו, ועל זה אני מדבר. -
E EBA התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות