הצעה I בקרה על משתמש חדש
-
@יוסי-מחשבים אמר בהצעה I בקרה על משתמש חדש:
@ישראל10 אמר בהצעה I בקרה על משתמש חדש:
@מוטי-ברנד בממוצע, כל משתמש הורחק אי פעם...
לא?
אני לא...
משתמש חדש צריך לדעת שלא צריך ישר להפציץ בהודעות, צריך ראשית לראות כמה זמן איך הפורום מתנהל, ובהמשך לכתוב הודעות, אני הייתי מציע שמשתמש חדש לא יוכל לכתוב הודעות בפורום במשך 3 ימים, בהם יוכל לצפות מהצד.
אפשרות שנייה: משתמש חדש לא יוכל לפתוח נושאים במשך 3 ימים רק להגיב.
מה אתם אומרים?בשביל לצפות מהצד -הוא כבר עשה את זה בטח לפני שהוא הגיע לאתר דרך קישור וראה מה הולך ואז נרשם לא?
-
@משה-מזרחי שוב,
זה יתן למשתמש הבנה שהחוקים כאן זה לא בשביל הפרוטוקול, אלא ל"מעשה".הצעה יותר טובה, כמו בגוגל, שיעשו דבר של 5 דקות אחרי ההרשמה שבמקום כל הנושאים יהיה את הכללים, ואם אתה נמצא ברצף במקום אחד, מן הסתם שתקרא... ורק אחרי 5 דקות יציג את הלחצן של "מאשר את כללי התקנון"...
כמובן אני לא קראתי את כל הכללים, אבל אני רואה מה אנשים עושים, ולומד לבד... ככה אני לא כל פעם צריך לבדוק בכללים האם זה בסדר....
-
@משה-מזרחי אמר בהצעה I בקרה על משתמש חדש:
@1divid
לא תמיד
לפעמים מחפשים נוקיה / תוכנות וכו' וזה מוצא בפורוםנכון אבל הוא לא יכול להוריד או לראות קבצים לכן הוא מסתכל באתר ואחרי זה הוא נרשם לא ככה?
-
@זאבי1 אמר בהצעה I בקרה על משתמש חדש:
@משה-מזרחי שוב,
זה יתן למשתמש הבנה שהחוקים כאן זה לא בשביל הפרוטוקול, אלא ל"מעשה".הצעה יותר טובה, כמו בגוגל, שיעשו דבר של 5 דקות אחרי ההרשמה שבמקום כל הנושאים יהיה את הכללים, ואם אתה נמצא ברצף במקום אחד, מן הסתם שתקרא... ורק אחרי 5 דקות יציג את הלחצן של "מאשר את כללי התקנון"...
כמובן אני לא קראתי את כל הכללים, אבל אני רוצה מה אנשים עושים, ולומד לבד... ככה אני לא כל פעם צריך לבדוק בכללים האם זה בסדר....
חמור ביותר עכשיו אני מדווח לצוות
-
@1divid אמר בהצעה I בקרה על משתמש חדש:
@משה-מזרחי שוב,
כמובן אני לא קראתי את כל הכללים, אבל אני רוצה מה אנשים עושים, ולומד לבד... ככה אני לא כל פעם צריך לבדוק בכללים האם זה בסדר....
יש פה מישהו שבאמת קרא את כל הכללים? קראתי חלק שאני חושב שנוגע אליי...
-
@1divid
בדיוק ערכתי@משה-מזרחי אמר בהצעה I בקרה על משתמש חדש:
ואז רק מתחבר להוריד , ועל הדרך שואל שאלות , וכמובן מספים
-
@משה-מזרחי שוב,
יש פה מישהו שבאמת קרא את כל הכללים? קראתי חלק שאני חושב שנוגע אליי...
את הכול לא יודע אבל אין מי שלא עבר מלמעלה על הכול
-
@איש-אמת צוות הפיקוח לא מרחיק משתמשים רק למנהלים יש הרשאה לעשות זאת, שמואל רוצה שהפורום כאן יהיה יותר מכובד מכל פורום אחר ולכן הוא מחייב לקרא את חוקי הפורום ולפעול על פיהם, מי שהורחק יכול לחזור עם שם משתמש אחר ולשמור על חוקי הפורום, הוא אפילו יכול לבקש משמואל לחזור לאותו שם משתמש שהיה לו.
יש דברים שניתן להעיר עליהם כמו כותרת לא תקינה, שיח לא מכבד וכד', אבל בקשת משחקים לדוגמא, זה לא הוגן, כי איך אתה מבקש משהו בפורום מבלי לבדוק מהי מטרת הפורום?!לכאורה יש לתת קטגוריה שבה ניתן לכתוב מייד
אבל שאר הקטגוריות שיהיו חסומות עד לאחר אישור \ פרק זמן -
@A0533057932 אמר בהצעה I בקרה על משתמש חדש:
@איש-אמת צוות הפיקוח לא מרחיק משתמשים רק למנהלים יש הרשאה לעשות זאת, שמואל רוצה שהפורום כאן יהיה יותר מכובד מכל פורום אחר ולכן הוא מחייב לקרא את חוקי הפורום ולפעול על פיהם, מי שהורחק יכול לחזור עם שם משתמש אחר ולשמור על חוקי הפורום, הוא אפילו יכול לבקש משמואל לחזור לאותו שם משתמש שהיה לו.
יש דברים שניתן להעיר עליהם כמו כותרת לא תקינה, שיח לא מכבד וכד', אבל בקשת משחקים לדוגמא, זה לא הוגן, כי איך אתה מבקש משהו בפורום מבלי לבדוק מהי מטרת הפורום?!לכאורה יש לתת קטגוריה שבה ניתן לכתוב מייד
אבל שאר הקטגוריות שיהיו חסומות עד לאחר אישור \ פרק זמןכמו בפרוג? קהילות מקצועיות? אז מה יהיה מיוחד בפורום הזה?
כאן הרעיון שכולם יכולים לעזור לכולם... -
@A0533057932 אמר בהצעה I בקרה על משתמש חדש:
אבל שאר הקטגוריות שיהיו חסומות עד לאחר אישור \ פרק זמןרעיון מצוין...
-
@זאבי1 לאחר כמה זמן, הוא כבר יוכל בכולם.
אבל רק בהתחלה הוא יהיה חסום.בוא נגיד אני- אני נרשמתי לכאן, ורק אחרי 4 חודשים התחלתי להתכתב כאן ולהיות פעיל. בהתחלה חשבתי שהפורום הזה מעניין, גיליתי שלא.. חיכיתי כמה חודשים ו.......
-
שהיה על משתמש חדש הגבלה בפתיחת נושאים
@יוסי-מחשבים מה אתה אומר? עד שניים ליום לא? -
שהיה על משתמש חדש הגבלה בפתיחת נושאים
@יוסי-מחשבים מה אתה אומר? עד שניים ליום לא?ומה עם המשתמשים שמגיעים רק כדי לברר משהו?
אגב,
מה באמת כזה גרוע בתגית מושהה?
כאילו אני יירשם שוב לפורום וזהו...